Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én lennék elkényeztetett emiatt?
Tegnap volt a 30. szülinapom, a párom semmivel nem készült, mivel nem is volt nyitva semmi, ezért egy virágot kaptam a benzinkútról.
És a körülmények:
Az ajándék a szeretetnyelven, sokat volt téma, ő is jól tudja, soha nem kapok ajándékot tőle karácsonyra stb., csak a szülinapomra, ezért is várom annyira.
Egész héten itthon volt. Lett volna rá ideje. A fél életét webshopokon tölti. Túlzás nélkül hetekig válogatta pl. a megfelelő órát, minden kis részletet végignézve. Emiatt is vártam valami kicsit személyesebb ajándékot. Nem nehéz nekem örömet okozni, minden barátomnak/családtagomnak sikerült ilyen ajándékot választani.
Nem azonnal, de egy pár óra után azért elmondtam, hogy rosszul esik, azóta nem beszél velem és elkényeztetett gyereknek nevezett.
Ismerős
Én azzal voltam ilyen akit nem szerettem.
Tehát már az egy jutalom, hogy ott lehetsz vele ennek ellenére. Ő így van vele.
Ezért gondolta azt hogy a benzinkutas csokorral le van tudva ez a "gond".
Viszont azt én is tapasztalom, hogy a nők alapvető realitásokkal nincsenek tisztában.
Ilyenekjel hogy magyarországon ha szét túlórázza magát az ember, akkor keres ilyen 4 kilót.
És ők ezt tudják, ők is ebben élnek..
Mégis ajándékozáskor olyanok mint a gyerekek. 2 kilós telefonról ábrándoznak, meg 200e forintos nyaklánc ról, aranygyűrűről.
Nen értik hogy ebben az országban ez nem megy.
Itt már nem is az ajándék hiánya a gond, hanem hogy bocsánatot sem kér, sőt te vagy a hibás.
Önző, páváskodó, magára van ideje. Ha annyira odáig van magával, akkor legyen egyedül, és akkor nem kell mások napjait számontartani. Szerintem kicsinyes is, sajnálja a pénzt tőled, inkább magának vesz még egy órát.
Együtt élünk már.
#4 jól keres, de nem is ez a lényeg, mert a virág árából is tudott volna venni olyan ajándékot, aminek örülök. Nem a rám költött pénz volt a problémám.
Borsodi gyárban túlóra nélkül többet lehet keresni,mint 400 ezer.Aki meg túlórával keres ennyit,az se a fél életét tölti ott.
Semmibe nem tartott volna valami ajándékot venni.Nem érdekled sajnos.Nem vagy hisztis,ő egy bunko f..asz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!