Elkészeztetett lennék?
Egyetemre jársz, te már nem vagy kamasz szerintem. Miért tetted fel a Kamaszok kategóriában a kérdésed? Gyereknek tartod magad?
Lassan itt lenne az ideje önállósodni, hogy kitudj lépni ebből a szerepből, mert valószínűleg ezért érzed jogtalannak hogy drágs sjándékokat vegyenek neked, meg összedobja a család, mint egy gyereknek. Te mit vettél karácsonyra másoknak?
Az a baj, hogy már nem vagy gyerek/tini, de még nem vagy teljesen felnőtt se. És ezt te is érzed, te is érzed hogy fura, hogy gyerekként kezelnek.
Szerintem te is érzed hogy ezt már nem kéne...
Nekem kb mindent megvettek a szüleim úgy hogy sajna soha nem álltunk jól anyagilag
20 éves voltam mikor már kellemetlenül éreztem magam hogy úgy vesznek nekem bármit is hogy már felnőtt vagyok kB és tudom hogy nem vagyunk egy gazdag család
Azóta nem fogadok el tőlük semmit de nem is vesznek már hiszen megmondtam hogy nem kell tőlük semmi.
Most már csak én adok nekik 😬😁
Én sem állok a legfényesebben anyagilag, de ha csak apróságot is,, jobb hogy már csak én adok. Túl sokat adtak már nekem...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!