Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Létezik olyan, hogy még "nem...

Létezik olyan, hogy még "nem jött el az én időm"?

Figyelt kérdés
Bárhogy is igyekszem, valahogy nem tudok dűlőre jutni. Hiába keresem a számomra megfelelő munkát vagy a társat az életemben, egyszerűen nem járok szerencsével! És minél görcsösebben keresem annál jobban dobom magam egyre távolabb a lehetőségtől úgy érzem! Már nem tudom, hogy hajtani kell mindennap vagy majd jön magától kategória mindkettő. Jelenleg mindennap ezzel kelek, fekszem és csak azt értem el, hogy kikészítettem magam. Próbálkozom folyamatosan a kereséssel és kezd egyre jobban elkeseríteni. Segítő hozzászólásokat előre is köszönöm!

#keresés #időm
tegnap 21:41
 1/1 anonim ***** válasza:
Nem kell görcsölnöd, a munka meglesz anélkül.
ma 09:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!