Létezik olyan "alkohol" aminek nincs íze ? Olyan értelemben, hogy ha csinálok egy koktélt akkor legyen annyira naturális az íze annak a bizonyos alkoholnak, hogy a koktélt ne ízesítse át, ne uralkodjon rajta, ne nyomja el a gyümölcs ízét.
Vodkákkal próbálkoztam, és mindegyik koktélban (számomra) túlságosan is kiérezhető annak a vodkának az íze amit használtam.
Ezért inkább ízesített vodka volt, mint inkább koktél.
És ha tudtok olyat írni (azt megköszönném) inkább olyat szeretnék használni/kipróbálni aminek a lehető legkevésbé van "saját" íze.
Nem tudom, hogy létezik-e ilyen.
Tehát amikor beleiszik az ember a koktélba, akkor érezze, hogy van benne alkohol, de az íz ne telepedjen rá...
Bocsi, hogy hosszú lett és egy kicsit zavaros, de nem vagyok otthon a koktélozásban, annyira az italokban sem, de kikevertem egy számomra nagyon ízletes ízt néhány gyümölcsből, s amikor egy kis vodkát raktam bele, akkor nekem nem nagyon jött be.
Igazából lehet ez az alkohol más is mint vodka, akármi, csak valami semleges íze legyen :D
De ha a vodka a leginkább ilyen, akkor márkát is nagyon szívesen fogadnék!
Köszönöm szépen! :)
Túl sok vodkát teszel bele.
Esetleg a gin
Szerintem a vodkánál nem nagyon van semlegesebb ital.Talán túl sokat tettél bele.Ha a 40%-os vodkát felhígítod 1:8 arányban mondjuk narancslével,akkor
csak enyhén lehet kiérezni az ízét.
A vodka az törvény szerint finomszesz, szóval kár helyette ugyanazt ajánlani :)
Ha egy vodkás keverékben nem akarod érezni a vodkaízt, akkor több ízesítés és/vagy több cukor kell bele. Egyéni ízlés kérdése, hogy ki meddig érzi.
Limonádéval vagy szörppel könnyen lehet ilyet keverni, ha a szokásosnál sűrűbbre csinálod őket.
Az is megoldás. Pl
Sex on the beach koktélba nem 4cent grenadine legyen hanem 5.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!