A szteroidok örökre lecsökkenti a naturális tesztoszteron szintet?
Azt hallottam hogy egyetlen kúrától is maradandó károsodást okoz a testünk naturális tesztoszteron termelésének.
Tehát ha valakinek kúra előtt 1000 ng/dL volt a tesztoszteron szintje, az első szteroid kúra után pedig sosem lesz annyi mint amennyi a kúra előtt volt. És ezen egy rendes PCT(levezetés) sem fog segít.
Ergó, a levezetés után visszaáll a tesztoszteron termelés, de 1000 ng/dL helyett 800 ng/dL-nél magasabb nem lesz életünk végéig.
Ez igaz vagy csak félelemkeltés?
Ez orosz rulett sajnos :)
Lehet hogy a te szervezeted képes lesz rá hogy újra a max közelében porogjon, lehet hogy nem.
Az általad leirt, és a többi mellekhatas a egyáltalán nem felelemkeltes. Hiába vezeted le rendesen, a kockázattal számolni kell, hogy nem biztos hogy visszaall minden, ez sajnos full emberfuggo, nem mindenki reagál ugyanúgy.
7es vagyok.
14 éve edzem, próbáltam is 2 even át néhány kúrát nem túl nagy dozisokban, de végül úgy döntöttem jobb lesz nélküle.
Az ismerősi köröm nagyja vagy hobbi szinten edz, de nemelyikuk probalta, vagy személyi edző, illetve van versenyző ismerősöm is, tőle van a legtöbb infóm. Az edzoktol kevesebb.
Szoval igen, tudom miről beszélek, és tartom az álláspontom, hogy orosz rulett.
Ismerek olyat, magam is beleertve akinek semmi baja, de olyat is, két embert is, akiknel maradandó a kár, pedig nem ész nélkül kezdtek neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!