21 éves fiú vagyok és nem rég kezdtem el szedni a Brutal Anadrolt a BioTech Usa-tól. Komolyan megdobott és sok + hatását tapasztaltam a közvéleménnyel ellentétben. Ez mitől lehet? Alacsony a teszto szintem és ez "helyretette"?
placebo hatás.
azt várod, hogy hasson ezért "érzed" hogy hat.
A brutal anadrolnak semmi köze a tesztoszteron szinthez. Az csak egy sima, túlárazott, teljesítményfokozóként eladott vacak. Még csak annyi köze sincs a tesztoszteron-fokozáshoz, mint a kamu tribulus terrestrisnek vagy az ashwagandhának.
A brutal anadrol elhanyagolható mennyiségű kreatinból, elhanyagolható mennyiségű argininből, némi zöld tea kivonatból és egy valagnyi koffeinből áll. Ezeken kívül van benne egy kis B-vitamin, meg egy kis Q10 is, de azoknak pláne semmi köze a tesztoszteronhoz.
Szerintem is a placebo hatás miatt érzed ennyire doppingoltnak magad. Ez puszta pszichológia. Még esetleg a koffein miatt lehet, pláne az alvási nehézséged. Lefekvés előtt mennyivel veszed be az utolsó kapszulát? Csak mert ebben a gagyi kiegészítőben az egyetlen értékelhető mennyiség a koffeinből van. Lehet, hogy az okoz neked csúcs-szuper energiaszintet. A lefekvés előtti órákban én már nem tolnék koffeint a helyedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!