Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » 21 éves vagyok,59 kg al, és...

21 éves vagyok,59 kg al, és semmitől nem hízok, vettem proteint az segít?

Figyelt kérdés

Tudom hogy a tömeg növelővel jöttök majd, de nem hájas akarok lenni, a testem szálkás, kondi teremre nem futja, és a táplálkozásom se rendszeres, profi line Whey protein re spóroltam össze, aldi ban kapható. Kb úgy 65,70 kilóra akarok felmenni, lehetőleg izomból.

Annyit eszek mint egy ló mégis semmi... Emellett dolgozok is rengeteget, fizikai munka.

2016. okt. 19. 12:26
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Láttál már szálkás, kidolgozott testű kőművest vagy kubikost?
2016. okt. 19. 12:31
 2/12 anonim ***** válasza:

Ilyen alkat vagy. Vagy ha idősebb leszel, akkor jobban megmaradnak a kilók.

Én is annyit ettem, amennyit akartam és sovány voltam. Aztán 30 után lerakódtak a kilók és már oda is kell figyelnem, hogy mit eszek.

Egyél normálisan, sportolj. Nem kell protein, csak ha olyan speciális edzésed van, amihez szükséges.

2016. okt. 19. 12:31
 3/12 anonim ***** válasza:
Én 62kg-van kezdtem. 184 cm. Gondolhatod milyen vékony voltam. Minden plusz kiló kínszenvedés volt, de 2,5-3 év alatt sikerült 78kg-ra felmenni. Heti 4-5 edzéssel és baromi sok kajával. Koksz nélkül.
2016. okt. 19. 12:36
 4/12 anonim ***** válasza:
3-as vagyok. viszont én nem fizikai munkát végeztem. Úgy nem sikerült volna még ennyi sem szerintem.
2016. okt. 19. 12:38
 5/12 anonim ***** válasza:
46%
a hét kérdése :DD
2016. okt. 19. 12:46
 6/12 anonim ***** válasza:
46%
azért nem hizol mert sz.r az étrended - azaz nincs is - és az edzésterved. mit vársz?? mitől nő majd az izom ha se terhelés, se tápanyag? magától?
2016. okt. 19. 12:46
 7/12 anonim ***** válasza:

HeroldKÁnál a pont.

Hiába eszel fehérjét, sok kalória is kell s persze megfelelő terhelés.

Ez nem úgy működik, hogy nem edzel, nem eszel rendesen, de a por majd megoldja. Az csak egy kis kiegészítő fehérje...

S főleg nem az van, hogy a fehérjétől izmod lesz, a tömegnövelőtől meg hájad :D Nem ártana utánanézni az alapoknak.

2016. okt. 19. 13:41
 8/12 anonim ***** válasza:
Tömegnövelő ÉTREND és edzés.
2016. okt. 19. 13:42
 9/12 anonim ***** válasza:

fehérje kb annyit ér mintha ennél vmennyi kis húst még pluszba a kaja mellé

nem árt ha van, hiszen ha épp hiányzik a napi adagból akkor gyorsbeküldöd és megkönnyiti a helyzetet..én inkább nevezem tehetőseknek való egyszerűsitő cikknek mintsem szükséges kiegészitőnek a testépitésben

ha konditeremre nem futja akkor mit csinálsz,saját súllyal edzel? úgy nehéz lesz..alapból nem sok mindent lehet úgy elérni+még oda is kell majd súly hogy legyen terhelés, ez a 65kilóra felmenés kb egy évbe telne minimális zsirhozammal amit észre se vennél az izom miatt, de ahhoz komoly edzés, komoly étrend kell

"Annyit eszek mint egy ló mégis semmi" mindenki ezt mondja...megoldás: egyél még többet, ilyen egyszerű...

2016. okt. 19. 17:22
 10/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :) annyi hogy az étrendet nem tudom biztosítani magamnak mivel reggel 6 kor megyek meló ba, ott 11 kor van kaja szünet, és 5 ig dolgozok, ezek mellett nem tudok ott sokat enni mert ha nagyon be kajálok akkor nem tudok dolgozni rendesen.. 6 kor érek haza. Ha haza érek akkor viszont még egy óra mire le tusolok, meg rendbe rakom maga mire enni tudok. A munkámról meg ne is beszéljünk hogy milyen fárasztó...
2016. okt. 19. 19:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!