Milyen proteint fogyasszak?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Saját testsúlyos edzéseket végzek, egy héten hétfőn, kedden, csütörtökön, pénteken húzódzkodást, aztán másik héten ugyanígy fekvőtámaszt, vasárnaponként pedig bokszolok. Fekvőből kb harmincas bontásokban 150-et csinálok, a húzódzkodást nem rég kezdtem, abból összesen még csak 20 megy. De fejlődni akarok abban is. A kérdésem, hogy pontosan milyen regeneráló protein ajánlatos ilyen fajta edzéshez. 188 centi magas, 68 kilós, 22 éves fiú vagyok. Az ökölvívást már négy éve űzöm, előtte konditerembe járogattam. Szóval, aki otthon van ennek a világban abban szegmensében is, mit ajánlotok? :) (Konkrét termékre volnék kíváncsi.) Köszi szépen2016. okt. 14. 20:58
1/5 anonim válasza:
Hus,rizsa,tejfol, dijó, vöröshagyma euekz portien dueis kailyak
2/5 anonim válasza:
Én tojást eszem (nem porként, hanem rendesen), az elég jó, de persze vannak lehetőségek... Porként sem mágikusabb, mint alapból, ételben. 68 kilósan nehogy ne tudd már bevinni.
3/5 Lipton. válasza:
Edzés utánra jól jöhet egy tejsavó!
4/5 anonim válasza:
Semmilyen proteint ne,mármint olyant hogy amit boltban veszel :) Nekem még egyik tanárom mondta hogy aztán jópár év múlva az izom az lefele fog lógni,és az elég gusztustalan tud lenni ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!