Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Melyikőnk látja jól a dolgot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyikőnk látja jól a dolgot szerintetek?

Figyelt kérdés

3 gyermekünk van, egyikükkel GYOD-on vagyok. Most a férjem felvetette, hogy mennyivel jobban járnánk, ha ő igenyelné a GYOD-ot, mert ő részben tud itthonról dolgozni, én meg vissza tudnék menni dolgozni legalább 4 órában. Amivel viszont problémám van, az az, hogy a logisztikát teljesen kihagyta a számításból. Most szabályosan meg van sértődve, hogy ő is meg tudna mindent oldani itthon, nekem csak a gyerekeket kellene hoznom-vinnem suliba, haza, meg fejlesztésre. Mikor rákérdeztem, hogy tanulni hogy fog a középsővel napközben és, hogy a háztartasi dolgokat is megcsinalja-e, kiakadt, hogy miért is kellene, neki, hiszen ő dolgozik, majd hazajövök és akkor megcsinálom... Ez nekem sehogy nem áll össze. Most azt várja, hogy 4 órás munka mellett oldjam meg az egészet, míg eddig azért nem tudtam visszamenni dolgozni, mert nem tudtam összeegyeztetni a munkát a gyerekekkel.

Nem veszekedve szeretném ezt megbeszélni vele, hanem normál hangnemben. Érdekelne, hogy kívülállóként ti hogy látjátok, melyikőnknek van igaza.

2024. aug. 18. 16:57
1 2 3 4 5
 41/44 A kérdező kommentje:

A férjem jelenleg havi kb 50000Ft-al tud hozzájárulni az életünkhöz. Ebből kiindulva, de, egyszerűbb lenne az életem.

Azért nem írtam, mert ez a kérdesem nem erre irányult. Tisztaban vagyok vele, hogy sokkal másabb döntéseket hoztam volna, ha már akkoriban is tudom, hogy milyenné valik az életünk. Ezen utólag már késő keseregni, de változtatni még meg lehet próbálni.

2024. aug. 23. 12:58
 42/44 anonim ***** válasza:
Nagyon összevissza hadoválsz. Ha te nem dolgozol 15 éve, alig kapsz valamit a 3 beteg gyerek után és a férjed havi 50 ezret tesz a kasszába, akkor miből éltek???? Hmmm???? Nagyon ferde ez a sztori, valamit nem mondasz el vagy hazudsz. Egyik szavaddal ütöd a másikat.
2024. aug. 23. 13:12
 43/44 A kérdező kommentje:

Én kapom a GYOD-ot es a gyerekek utáni családi pótlékot, ez kb 300000Ft.

A férjem dolgozik és a családi adókedvezménnyel és a mellékesekkel együtt keres kb 500 körül. Ebből nagyjából másfél éve visz a családja kb 280000Ft-ot. A cigarettája újabb havi 100 körül, bérlet, baráti összejövetelek és jó, ha marad 50-60, hogy hazaadja. Valóban jobb lenne, ha több pénzből gazdálkodhatnánk de amíg ezt az extra kiadást a megkerdezésem nélkül be nem vállalta nem nagyon volt gondunk, még félre is tudtunk tenni. Most viszont...

A hétvégén átcuccolt az egyik barátjához egy szobába. Majd egy hónap múlva átbeszéljül, hogy hogyan tovább.

aug. 26. 05:46
 44/44 anonim ***** válasza:
Mire megy ez az összeg a családjának?
aug. 26. 08:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!