Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Melyikőnk látja jól a dolgot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyikőnk látja jól a dolgot szerintetek?

Figyelt kérdés

3 gyermekünk van, egyikükkel GYOD-on vagyok. Most a férjem felvetette, hogy mennyivel jobban járnánk, ha ő igenyelné a GYOD-ot, mert ő részben tud itthonról dolgozni, én meg vissza tudnék menni dolgozni legalább 4 órában. Amivel viszont problémám van, az az, hogy a logisztikát teljesen kihagyta a számításból. Most szabályosan meg van sértődve, hogy ő is meg tudna mindent oldani itthon, nekem csak a gyerekeket kellene hoznom-vinnem suliba, haza, meg fejlesztésre. Mikor rákérdeztem, hogy tanulni hogy fog a középsővel napközben és, hogy a háztartasi dolgokat is megcsinalja-e, kiakadt, hogy miért is kellene, neki, hiszen ő dolgozik, majd hazajövök és akkor megcsinálom... Ez nekem sehogy nem áll össze. Most azt várja, hogy 4 órás munka mellett oldjam meg az egészet, míg eddig azért nem tudtam visszamenni dolgozni, mert nem tudtam összeegyeztetni a munkát a gyerekekkel.

Nem veszekedve szeretném ezt megbeszélni vele, hanem normál hangnemben. Érdekelne, hogy kívülállóként ti hogy látjátok, melyikőnknek van igaza.

aug. 18. 16:57
1 2 3 4 5
 1/44 anonim ***** válasza:
100%

Ez így nem fog működni!

Egyértelműen kommunikálni kell felé, hogy az ajándékcsomagban vannak kapcsolt termékek, szolgáltatások is...

Azzal, hogy otthon van, azt is vállalja az otthon lévő fél, hogy a háztartásban nagyobb mértékben veszi ki a részét; bevásárlás, főzés, posta stb.

Természetes, hogy otthon dolgozik, de ne mondja azt, hogy 8 órából 9-et csak a munkára összpontosít, azon kívül csak mosdó és folyadék...

Ezt beszéljétek meg, mert ez így nem megy!

aug. 18. 17:05
 2/44 anonim ***** válasza:
94%
Tehat akkor megsem csak annyit vár el tőled, hogy hozzad vigyed a gyerekeket suliba, hanem dolgozzál is meg továbbra is vezessed a háztartást... Ebben mi hogyan tudnánk neked segíteni? 3 gyereket odacsinált neked, de már nem féefi arra, hogy eltartson egy családot és zavarna dolgozni! Egyszerű az elmélet!
aug. 18. 17:06
 3/44 anonim ***** válasza:
*férfi
aug. 18. 17:07
 4/44 anonim ***** válasza:
100%
Lényegében ugyanezt csinálnád mint most, csak +4 órás munkát is. Jól értem?
aug. 18. 17:07
 5/44 anonim ***** válasza:
73%
Ilyen "embernek" minek szültél 3 gyermeket?
aug. 18. 17:10
 6/44 anonim ***** válasza:
33%

Nos egyszerre vicces és szomorú a helyzet szóval tragikomédiának nevezem a házasságot ezentúl.

A férjecskéd kérdező egyáltalán nem szeret téged és természetesen a gyerekeket sem. Még azt is kinézem belőle, hogy míg te dolgozol 4 órát ő addig a hitvesi ágyban fog döfködni más nőket melletted míg te hazaérsz és nem elég, hogy a háztartást vezeted még a gyerekekkel is te fogsz foglalkozni. De 100%, hogy voltak arra utaló jelek, hogy kb. cselédként tekint rád és te mégis voltál olyan nagyon "bölcs", hogy 3 gyereket szültél neki. Hát én elválnék, de te nem fogsz és nemcsak 4 órát fogsz dolgozni hanem rendes munkaidőben ugyanis bármire ugrasz amikor füttyent. Most is te veszekedés nélkül akarsz vele zöld ágra vergődni holott szarba se néz. Akkor dolgozd ki a beled munkában, otthon és még hunyj szemet a szerető fölött a jövőben és imádkozz, hogy le ne lépjen vele! 🤷

aug. 18. 17:18
 7/44 A kérdező kommentje:
Ő most tisztán az anyagi oldalát nézi, ami valóban jobban megérné és tényleg jól is jönne, de a csatolt dolgokat valahogy kifelejtette a számításaiból.
aug. 18. 17:20
 8/44 anonim ***** válasza:
95%
Azt azelőtt kellett volna meggondolni mielőtt 3 gyereket hoztatok össze és qrvára észben kellett volna tartani, hogy a gyerekekkel 🐕 kötelessége törődni, sőt segíteni a háztartásban. Nem elég, hogy minden rád szakad még zavar munkába is mert férfi létére nem tud annyi pénzt össze hozni, hogy ne kelljen menned! Miért nem megy két helyre ő dolgozni? Hát mert lusta mint a dög és mivel te megvezethető vagy így ki is használja!
aug. 18. 17:24
 9/44 A kérdező kommentje:

Félreértettetek. Munka után szokott segíteni és a gyerekekkel is foglalkozik, de kb este 7-re végez. Teljesítmény után is kap pénzt, így van, hogy 12 órát is dolgozik, ha jól halad vagy van valami egyéb becsúszó munka, többet is.

Itt azzal van a gond, hogy akarhat ő a mosogatással segíteni vacsora után, ha nincs aki megfőzze a vacsorát... A gyerekkel is tanulhat este 7 után, kérdés, hogy mennyi értelme lenne, tehát maradna minden rám.

aug. 18. 17:34
 10/44 anonim ***** válasza:
20%

Amit írsz, nem igaz...

A kulcsszó: HATÉKONYSÉG!

Lehet dögfáradtan 7-kor tanulni vagy frissen du 2-kor...

Nagyon nem mindegy!

Morálisan és lelkileg is problémás a szitu

aug. 18. 17:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!