Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyikőnk látja jól a dolgot szerintetek?
3 gyermekünk van, egyikükkel GYOD-on vagyok. Most a férjem felvetette, hogy mennyivel jobban járnánk, ha ő igenyelné a GYOD-ot, mert ő részben tud itthonról dolgozni, én meg vissza tudnék menni dolgozni legalább 4 órában. Amivel viszont problémám van, az az, hogy a logisztikát teljesen kihagyta a számításból. Most szabályosan meg van sértődve, hogy ő is meg tudna mindent oldani itthon, nekem csak a gyerekeket kellene hoznom-vinnem suliba, haza, meg fejlesztésre. Mikor rákérdeztem, hogy tanulni hogy fog a középsővel napközben és, hogy a háztartasi dolgokat is megcsinalja-e, kiakadt, hogy miért is kellene, neki, hiszen ő dolgozik, majd hazajövök és akkor megcsinálom... Ez nekem sehogy nem áll össze. Most azt várja, hogy 4 órás munka mellett oldjam meg az egészet, míg eddig azért nem tudtam visszamenni dolgozni, mert nem tudtam összeegyeztetni a munkát a gyerekekkel.
Nem veszekedve szeretném ezt megbeszélni vele, hanem normál hangnemben. Érdekelne, hogy kívülállóként ti hogy látjátok, melyikőnknek van igaza.
Ez így nem fog működni!
Egyértelműen kommunikálni kell felé, hogy az ajándékcsomagban vannak kapcsolt termékek, szolgáltatások is...
Azzal, hogy otthon van, azt is vállalja az otthon lévő fél, hogy a háztartásban nagyobb mértékben veszi ki a részét; bevásárlás, főzés, posta stb.
Természetes, hogy otthon dolgozik, de ne mondja azt, hogy 8 órából 9-et csak a munkára összpontosít, azon kívül csak mosdó és folyadék...
Ezt beszéljétek meg, mert ez így nem megy!
Nos egyszerre vicces és szomorú a helyzet szóval tragikomédiának nevezem a házasságot ezentúl.
A férjecskéd kérdező egyáltalán nem szeret téged és természetesen a gyerekeket sem. Még azt is kinézem belőle, hogy míg te dolgozol 4 órát ő addig a hitvesi ágyban fog döfködni más nőket melletted míg te hazaérsz és nem elég, hogy a háztartást vezeted még a gyerekekkel is te fogsz foglalkozni. De 100%, hogy voltak arra utaló jelek, hogy kb. cselédként tekint rád és te mégis voltál olyan nagyon "bölcs", hogy 3 gyereket szültél neki. Hát én elválnék, de te nem fogsz és nemcsak 4 órát fogsz dolgozni hanem rendes munkaidőben ugyanis bármire ugrasz amikor füttyent. Most is te veszekedés nélkül akarsz vele zöld ágra vergődni holott szarba se néz. Akkor dolgozd ki a beled munkában, otthon és még hunyj szemet a szerető fölött a jövőben és imádkozz, hogy le ne lépjen vele! 🤷
Félreértettetek. Munka után szokott segíteni és a gyerekekkel is foglalkozik, de kb este 7-re végez. Teljesítmény után is kap pénzt, így van, hogy 12 órát is dolgozik, ha jól halad vagy van valami egyéb becsúszó munka, többet is.
Itt azzal van a gond, hogy akarhat ő a mosogatással segíteni vacsora után, ha nincs aki megfőzze a vacsorát... A gyerekkel is tanulhat este 7 után, kérdés, hogy mennyi értelme lenne, tehát maradna minden rám.
Amit írsz, nem igaz...
A kulcsszó: HATÉKONYSÉG!
Lehet dögfáradtan 7-kor tanulni vagy frissen du 2-kor...
Nagyon nem mindegy!
Morálisan és lelkileg is problémás a szitu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!