Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszólsz a párod öltözködésébe?
TUDOM!!!
Tudom, hogy a te fantasztikus párod, mindig kifogástalanul öltözködik, stílusos, elegáns, kifinomult férfi/nő.
De, most csak úgy elméleti szinten, ha nem ilyen lenne, szólnál neki olyan dolgokért mint pl.:
- Hamis dolgok. Pl.: óra, cipő, táska, parfüm, napszemüveg,...
- Számodra közönséges/proli dolgok. Pl.: nőkön leopárdmintás cicanadrág, pasikon ujjatlan felső utcára,
- Olcsó cuccok. Pl.: divatóra vagy proli óramárkák Certina, Tissot, Seiko,...
- Régi telefon.
- Sérült holmik. Pl.: repedt telefon, kopott nadrág, kijárt cipő,...
- Túl sok/túl extrém ékszer. Nem feltétlen 8 gyűrű, hanem pl. vadászpasid nyakában rókafog, vagy csajodon kis kagylós bokalánc.
Hamis dolgok - nem jövök össze olyannal, aki "márkabzi", olyannal meg pláne nem, aki ilyen kamu cuccokat vesz. Ez nagyon kínos szerintem, de olyan párom se lenne aki igazi niket hord kb már vallási szinten.
Ízléstelen cuccok - olyannal sem jövök össze aki szerintem ízléstelen
Olcsó cuccok - ezzel semmi baj nincs, attól hogy valami olcsó még nem lesz rossz. Olyan idiótával viszont nem járnék, aki képes 100k-t kidobni egy cipőre vagy pulcsira.
Sérült holmik - attól függ. Egy ruhát meg lehet varni, ha elszakad, kikopik megvarrom. Egy törött telefont is lehet használni még. Valamit azonnal kidobni amint egy kicsit meghibásodik nagyon gáz szerintem és nettó pazarlás.
Ékszerek - ezek engem nem zavarnak, felőlem hordja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!