Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Én vagyok a "nárciszikus" meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én vagyok a "nárciszikus" meg "bántalmazó" szemétláda, amiért nem akarom, hogy a 30 éves barátnőm ilyen összeállításokban járjon?

Figyelt kérdés

Ilyesmiket vesz fel munkahelyre, vagy amikor a barátaimmal megyünk ide-oda, vagy amikor ünnepekkor a szüleimhez jön.

Próbáltam többször is szólni, hogy nem szeretném, akkor jött a célzás, hogy ha folytatom, akkor szakít és elterjeszt piroszászlós elmebetegnek.

[link]

[link]

[link]

[link]

2023. máj. 8. 18:27
1 2 3 4 5 6 7
 1/61 anonim ***** válasza:
100%
Most komolyan az a baj, hogy ad magára és szépen öltözködik?
2023. máj. 8. 18:30
 2/61 anonim ***** válasza:
100%
De ezzel mi a baj? Sokkal rosszabbra számítottam, ez egyáltalán nem közönséges vagy magamutogató.
2023. máj. 8. 18:31
 3/61 anonim ***** válasza:
96%
Igen, te vagy a nárcisztikus szemétláda. Egyéb kérdés?
2023. máj. 8. 18:32
 4/61 anonim ***** válasza:
95%
Igaza van. Teljesen normális ruhák. Ha nem tetszik, keress olyat, aki csadorban jár.
2023. máj. 8. 18:36
 5/61 anonim ***** válasza:
98%
Baráti meg családi összejövetelekre nem is értem mi ezzel a gond?! Sok munkahelyen is simán belefér. Szerintem is veled van a gond. Némelyik kifejezetten csinos.
2023. máj. 8. 18:38
 6/61 anonim ***** válasza:
97%
Ilyen diagnózist nem áll módomban felállítani. De hogy önbizalomhiányos, birtokló, és kontrollmániàs vagy, az elég valószínű. Az megvan, hogy a barátnőd nem a tulajdonod? És hogy önálló akarata van? Ha nem tudom elviselni, hogy csinos, akkor inkább ne is húzd az idejét. Jobban is teszi, ha ezt nem tűri, és otthagy.
 7/61 anonim ***** válasza:
100%
Zakkant vagy, ha szerinted ez nem megfelelő öltözék, az 3. képen nem tetszik a szoknya, de stílusra kb. én is ilyeneket hordok, ezt még csak minimálisan sem lehet kihívónak se nevezni vagy nem tudom mi a bajod😂
 8/61 anonim ***** válasza:
98%
Tök csinosak ezek a szettek, elárulod hogy mi bajod vele? A miniszoknya hordása okoz neked ekkora fájdalmat? Strandra mehet azért szegény lány?
2023. máj. 8. 18:39
 9/61 anonim ***** válasza:
100%
Igen, veled van a baj. Ezekkel a ruhákkal semmi gond sincs, nem is értem.
2023. máj. 8. 18:40
 10/61 anonim ***** válasza:
100%
Bolond vagy!
2023. máj. 8. 18:41
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!