Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Létezik hogy 30 éves férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik hogy 30 éves férfi ennyire nem kívánja a szexet?

Figyelt kérdés

Heti 1x csináljuk 2 éve vagyunk együtt.

Szerintem baromi kevés. Mi lenne 20 év múlva??

Mindig faradsagra hivatkozik (valóban sokat dolgozik, na de én is mégis nem tudok olyan fáradt lenni hogy ne kívánjam!!!)

De ugye szóltam már neki nem is 1x....mindig azt mondja igyekszik aztán semmi változás.... Annyi hogy próbál kompenzálni virágokkal, csokival. Sokat kedveskedik, meglepiket vesz de hát mondtam neki hogy csokival/virággal illetve - tól nem lesz orgazmusom.

Nem nem harpiaskodok, ezek tények. És ezt ő is tudja.

Munkamanias amúgy plusz a napi sör adadja is megvan (2 Dobozos) lehet potencia zavaros is lenne?? Mert ha együtt is vagyunk sokszor "lelankad"... :///

2023. ápr. 6. 08:12
1 2 3 4 5
 1/42 anonim ***** válasza:
64%

Mi is 2 ève vagyunk együtt, van hogy heti 1 szex van, az viszont fenomenális. Eleinte megvolt az napi 1 2 is.

Stresszes a munkája miatt, mert most kezdett ès elèg rendesen dobják a mèly vízbe. Amikor látom rajta hogy nincs jó passzban èn hagyom, nem erőltetem. Majd fog ez változni.

Ha nekem nagy vágyam van, akkor segítek magamon. Van hogy előtte kezdem el, ilyenkor mondjuk sose èn fejezem be, mert megjön neki is az ihlet.

A lènyeg hogy ezèrt letámadni nem lehet, de apró trükkökkel rá lehet venni.

2023. ápr. 6. 08:18
 2/42 anonim ***** válasza:
80%
A minőség milyen? Mert nyulak napi reszelése helyett és inkább választanám a heti egy minőségit.
2023. ápr. 6. 08:35
 3/42 A kérdező kommentje:

2es jogos. Próbálnék bedobni heti 1x új fehérneműt, új pozokat de el sem jutunk odáig.

Mert amikor heti 1x "megtalál" akkor épp jövök ki pl a fürdőből meztelen vagy öltözők át épp akármi.... Ha konkrétan felveszem az új fehérneműt úgy állok elé és kezdeményezek akkor "elhajt" az új pózokkal meg az a helyzet hogy mivel heti 1x vagyunk együtt hamar elmegy....

2023. ápr. 6. 08:38
 4/42 anonim ***** válasza:
87%
3. Na hát szerintem ez sokkal nagyobb baj mint a mennyiség!
2023. ápr. 6. 08:43
 5/42 A kérdező kommentje:
Azért tettem fel a kérdést.
2023. ápr. 6. 08:45
 6/42 A kérdező kommentje:

Baromi nem godnolom jogy oké hogy 2 év után egy egészséges férfi heti 1x szexel és 5 perc alatt elmegy. Nem figyelve rám.

De azért virág, csokik azt ad.... Nem is értem.

2023. ápr. 6. 08:46
 7/42 A kérdező kommentje:

Tényleg erre tudok csak gondolni hogy potencia problémák...

Ezzel mit lehet tenni/kezdeni?

2023. ápr. 6. 08:47
 8/42 anonim ***** válasza:
74%

Két éve vagyunk mi is együtt, nálunk is heti egy van csak.

24-25 évesek vagyunk, együtt elunk.

2023. ápr. 6. 08:48
 9/42 anonim ***** válasza:
72%

Mi egy eve vagyunk egyutt, nalunk is heti egy van nagy atlagban.

Azert szerintem tud olyan faradt lenni az ember, hogy ne akarjon szexelni :D Legalabbis amikor en reggel hatkor indulok el otthonrol es pont este 12-re esek haza nemhogy szexelni nincs erom, hanem meg tiktokozni sincs, pedig en csak egyetemre jarok. O meg fizikai munkat vegez. 25/27 evesek vagyunk, igazabol nem erzem ezt gondnak.

Tenyleg inkabb a minosegre kellene ragyurnotok, nem tudja visszafogni az orgazmust szex kozben? Tudod, lassit, kiveszi es kis pihi, meg ilyenek? Bar maga a behatolasos szex szerintem csomo embernel 5-10 perc, szoval az atlagos. Inkabb nyujtsatok el az elojatekot, az lehet olyan ora is akar, menj el te tobbszor, hogy kielegitobb legyen a dolog.

Meg oszinten, engem zavarna a napi 2 sor is, nem a szex miatt, hanem mert ez mar alkoholizmus.

2023. ápr. 6. 08:56
 10/42 anonim ***** válasza:
32%
Oks, elirtam, este 10-kor mar otthon vagyok :DD
2023. ápr. 6. 08:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!