Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Létezik hogy 30 éves férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik hogy 30 éves férfi ennyire nem kívánja a szexet?

Figyelt kérdés

Heti 1x csináljuk 2 éve vagyunk együtt.

Szerintem baromi kevés. Mi lenne 20 év múlva??

Mindig faradsagra hivatkozik (valóban sokat dolgozik, na de én is mégis nem tudok olyan fáradt lenni hogy ne kívánjam!!!)

De ugye szóltam már neki nem is 1x....mindig azt mondja igyekszik aztán semmi változás.... Annyi hogy próbál kompenzálni virágokkal, csokival. Sokat kedveskedik, meglepiket vesz de hát mondtam neki hogy csokival/virággal illetve - tól nem lesz orgazmusom.

Nem nem harpiaskodok, ezek tények. És ezt ő is tudja.

Munkamanias amúgy plusz a napi sör adadja is megvan (2 Dobozos) lehet potencia zavaros is lenne?? Mert ha együtt is vagyunk sokszor "lelankad"... :///

2023. ápr. 6. 08:12
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:

Ezer egészségügyi oka lehet. Mi is kínlódtunk végül kiderült hogy pajzsmirigy alulműködése van.

Ki kell vizsgáltatni de ehhez ő is kell

2023. máj. 17. 12:19
 32/42 anonim ***** válasza:
100%

Az én exem 20 volt, amikor elvettük egymás szüzességét, egészen addig akarta, amíg meg nem történt. Heti egy alkalomnak örültem, de volt, hogy másfél hónapig semmi nem volt. Pedig akkor kéne a legyet is... :D

30 felett szerintem ez csillapodik, úgyhogy normális, persze az nem jó, ha neked kevés, nem illetek össze. De én 28 éves nő vagyok és munka mellett én is van hogy heti egyszer érzem hogy akarom.

2023. máj. 17. 12:29
 33/42 anonim ***** válasza:
100%

6-os "5 perc alatt elmegy. Nem figyelve rám."

Ez itt a baj, hogy nem figyel rád.

2023. máj. 17. 13:27
 34/42 anonim ***** válasza:

Lehet hogy a szeretoje mellett mar nincs energija hogy veled is dugjon

Vagy csak siman megunt

2023. máj. 17. 14:16
 35/42 anonim ***** válasza:
100%
30 felett mi csillapodik ? napi 5ötször kirántom legalább..
2023. máj. 17. 16:36
 36/42 anonim ***** válasza:
Sajnos vannak ilyen pasik. Nem tudsz vele mit kezdeni, keress olyat akivel egyezik az igényed.
2023. máj. 17. 18:30
 37/42 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy neki nincs igénye ennél többre. Nekem mondjuk furcsa, hogy egészséges, 30 éves férfit nem lehet elcsábítani.🤷
2023. máj. 17. 21:08
 38/42 anonim ***** válasza:
37. Nem elcsabitani nem lehet ha nem nincs libidoja a nyomorultnak!
2023. máj. 17. 21:58
 39/42 anonim ***** válasza:
100%
Igazabol mindegy is, hogy mi az ok. Ha boldogtalan vagy, akkor lepj tovabb.
2023. máj. 17. 23:18
 40/42 anonim ***** válasza:
100%

Hadd villantsam fel a másik oldalt: 27 éves nő vagyok, a heti 1 alkalom nekem ideális lett volna. Exemmel az volt az egyik fő problémám, hogy sokkal többször akarta mint én, és a legtöbbször csak azért voltam vele, mert már kínosnak éreztem zsinórban harmadszorra is nemet mondani. Ez annyira rányomta a bélyegét a szexhez való viszonyomra, hogy amióta vele szétmentünk (másfél évre) nem is keresek senkit, mert úgy érzem, egy kapcsolat nem érné meg az állandó nyomást, hogy mindig szexelnem kell akkor is, ha nincs kedvem.

Szóval ha különbözik a libidótok akkor vagy fogadd el, és oldd meg magadnak a kielégülést, vagy hagyd ott, de ha nem vágyik többre, nem érdemes erőltetni. Mondjuk akár meg is kérdezhetnéd, hogy van-e valami konkrét oka, hogy nem akar gyakrabban veled lenni. Az viszont tényleg para, hogy nem figyel rád szex közben, azt tedd szóvá mindenképp!

2023. máj. 18. 08:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!