Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Én vagyok a "nárciszikus" meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én vagyok a "nárciszikus" meg "bántalmazó" szemétláda, amiért nem akarom, hogy a 30 éves barátnőm ilyen összeállításokban járjon?

Figyelt kérdés

Ilyesmiket vesz fel munkahelyre, vagy amikor a barátaimmal megyünk ide-oda, vagy amikor ünnepekkor a szüleimhez jön.

Próbáltam többször is szólni, hogy nem szeretném, akkor jött a célzás, hogy ha folytatom, akkor szakít és elterjeszt piroszászlós elmebetegnek.

[link]

[link]

[link]

[link]

2023. máj. 8. 18:27
1 2 3 4 5 6 7
 51/61 anonim ***** válasza:
98%
Kérdező, ne égesd már magad tovább
2023. máj. 8. 22:26
 52/61 anonim ***** válasza:
89%

“ Ott van hogy bszni kellett volna

A válaszolók pedig egyöntetűen megmondták hogy nem való oda ez az öltözék és ő tehet róla hogy bsznivaló senkinek nézik + ostoba is”

1. Végig görgetem a válaszokat, és rohadtul nem írtak egyöntetűen ilyet, egy idő után pár(vagy ugyanaz) a gyikes nyomorék kezdett el ezen fennakadni. Az első kommentek egyike sem irt ilyet, meg eleve normális ember sem. Nem lesz attól egy fszjancsinak sem igaza ám attól, hogy erősebben veri a billentyűzetet mérgében otthon, ha már más nem jut neki. ;)

2. A fenti ruhával semmi gond, ha gondod van vele akkor neked meg kicsi a potsod ennyi erővel, és én ezt tele írom neked a következő 8 kommentben, hogy akkor te meg egy kispotsu, kisebbségi komplexusos lúzer vagy, mert xaul érzed magad egy csinos barátnő mellett.

3. Itt ekézed a csajod egy fórumon,állítólag mert olvastál valamit és “elgondolkodtál”. Ha nem kamu a kérdés, akkor szimplán szánalmas vagy, vagy érvénybe lép a 2 pont.

4. Ha a 3 igaz, mehetsz a gyík troll haveroddal (de talán pont saját magad írtad az undormany kommenteket az általad linkelt kérdés alá is, mert az sem ép, aki azokat odahányta..)

5. Szerintem neked az életben nem lesz ilyen nőd, és azért vagy ilyen frusztrált, mert fáradtak a kezeid és ide GYIK te jársz trollkodni.

6. Ha mégis valós a kérdés, tartom, hogy egy xar jellem vagy, törékeny egóval, de a baratnod nemsokára úgyis rájön, ha esetleg eddig nem tette meg, úgyis ki fog vágni.

+7: aki ilyen primitív én nyilvánul meg ( a csávó baszni akart), illetve ahol valaki a munkahelyen ilyen stílusban, és így mer bepofázni egy nőnek, csak azért, mert az visszautasítja, annak a véleménye egy lepkefingjával egyenértékű. Te egyet értesz ezzel a viselkedéssel, így meg egyszer, ugyanilyen xar alak vagy.

+8: ingben és “rendesen” felöltözve is ugyanilyen kreten allat a magad fajta, ako amúgy phaszni akar, és mivel kicsi a potse és/vagy a kis egója, visszautasítás után ugyanilyen barom állat, mint ahogy megnyilvanult a linkelt kérdésben.

+9: azért is szánalmas vagy (ha tényleg nem te vagy a linkelt fröcsögő kommentelő is), ha olyan gyenge és befolyásolható vagy, hogy 1 vagy 2 gyikes lúzer miatt -a saját szavaiddal elve- engeded magad befolyásolni. Önálló gondolatod nem szokott lenni? Ha szomszéd Petike szerint az öltözködés a ludas, akkor bizony így is van!… (irónia, muszáj leírnom, mert csak bizonyos iq szint felett értik meg)

Kihagytam valamit?:)

2023. máj. 8. 22:30
 53/61 anonim ***** válasza:
100%
U.i látom ugyanezt szebben már pl 42 kiszúrta és leírta. Én nem csomagoltam be ennyire.:)
2023. máj. 8. 22:34
 54/61 anonim ***** válasza:
0%
53# te sem vagy különb, mint azok a “gyik-es nyomorékok”. Elég közönséges stílusban nyomod, a helyedben inkább nem osztanám itt az észt…
2023. máj. 8. 22:54
 55/61 anonim ***** válasza:
98%

55

Tényleg? Gondoltam ha már ezen a szinten született a kérdés, ezen a szinten válaszolok, így jobban megérti az érintett. :) egyébként csak az veszi magára, aki… ;)

2023. máj. 8. 23:01
 56/61 anonim ***** válasza:
96%

Jó ég! Kérdező! Te tényleg ennyire sötét vagy, vagy csak csinálod? Rajtad kívül mindenki értette, hogy annál a kérdésnél 2 ember vitatkozott vagy 4 oldalon keresztül. Abból csak az egyik volt a kérdező ellen, de ő se a szoknyáját bírálta, hanem a stílusát, amivel reaagált az első válaszára. A szoknyát már csak utána hozta fel, mert valószínűleg olyan, mint a kérdésben szereplő pasi, ha valami nem tetszik neki, akkor, mint egy óvodás mindennel támad, olyannal is, amiről pár perccel előtte még egész mást írt. Mellesleg az összes válasza le van pontozva, amihez viszont kevés egy ember. Szóval segítek, mert látom, a matek nem az erősséged. Annál a kérdésnél is nulla nő sérelmezte a szoknyát és 1 volt, aki nem sérelmezte, hanem valami fordítva elsült fegyverként használta egy vitában. Mindenki más pártolta a szoknyát, ahogy itt is.

Remélem, legkésőbb holnapra lapátra tesz szerencsétlen barátnőd.

2023. máj. 8. 23:29
 57/61 anonim ***** válasza:
100%

Te nem az a hapsi vagy, akivel nem akart osszejonni a munkatarsa, ami bantotta az egojat es elkezdte sertegetni?

Meg a masik, aki ugyanigy be akarta szabalyozni a parja oltozkodeset, persze ertheto modon kiakadt ettol es kidobalta a cuccait? Es akkor is meg volt gyozodve a kerdezo a sajat elmebetegsegerol, hogy az marpedig ugy jo es neki van igaza.

Valaki linkelje ha megtalalta.

2023. máj. 9. 09:29
 58/61 anonim ***** válasza:
100%
Ha nekem a parom meg akarná mondani, hkgy hogxan oltozkodjek, ugy kib*sznám, hogy a lába nem éri a foldet
2023. máj. 9. 12:17
 59/61 anonim ***** válasza:
100%

Egészséges embernek eszébe se jutna, hogy megszabja, ki mit vesz fel.

Ez súlyos határátlépés.

Hogy jut egyáltalán ilyen eszedbe, hogy megtehetsz ilyet valakivel?

Pl. csinált veled ő valaha ilyet?

Ez valóban mentális betegség, nem normális viselkedés.

2023. jún. 9. 17:16
 60/61 anonim ***** válasza:
100%
Minden egyes szett teljesen ok, te meg egy hisztiző bohóc vagy, remélem, segítettem 🤷‍♀️
2023. jún. 19. 15:52
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!