Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én vagyok a "nárciszikus" meg "bántalmazó" szemétláda, amiért nem akarom, hogy a 30 éves barátnőm ilyen összeállításokban járjon?
Ilyesmiket vesz fel munkahelyre, vagy amikor a barátaimmal megyünk ide-oda, vagy amikor ünnepekkor a szüleimhez jön.
Próbáltam többször is szólni, hogy nem szeretném, akkor jött a célzás, hogy ha folytatom, akkor szakít és elterjeszt piroszászlós elmebetegnek.
Az kizárólag annak a szerencsétlen pöcsnek a szégyene, hogy HÁZAS férfiként kajtat a kolléganő után, aztán amikor az nem vevő rá, akkor puszta bosszúból el kezdi minősíteni őt meg az öltözködését, mert bántva lett a kicsi egója. Szánalom és szégyen egyben.
Miniszoknya hivatalosan minden olyan szoknya, ami térd fölött végződik, ergo a linkelt képen lévő szoknyák is és nem, nincsenek velük semmi baj. A kérdező is leírta, hogy egyáltalán semmije nem volt ki soha, nem olyan szoknyában ment dolgozni, amiből kilógott a hátsója. Nehogy már a nők hibája legyen, hogy néhány kangörcsös barom nem bír a pöcsével és azt hiszi, ha egy nőn szoknya van, akkor már rá lehet menni.🤦🏻♀️
A válaszolók egyöntetűen részt remélem te sem gondolod komolyan, teljesen nyilvánvaló, hogy ugyanaz a 1-2-3 kommentelő vergődött a szoknya miatt oldalakon át, ugyanaz a stílus mindnél, plusz emellé még ugyanaz a pipa szám is, tehát ez aztán minden, csak nem reprezentatív minta. Még azt is kinézem, hogy te vagy az egyik közülük, azért pörögsz rajta ennyire.
A linkelt öltözékekkel a világon semmi baj nincs, én is így öltözködöm általában. Igen, irodába is, mint ahogy egy rakás kolléganőm, barátnőm is. Ha a férjem nekiállt volna hisztériázni meg "erélyesen" rám szólni ill. beleszólni abba, hogy hogyan öltözködöm, marha gyorsan utcán találta volna. Nem az apám, ráadásul ez az öltözék egyáltalán nem a kihívó/közönséges kategória.
Nem szeretem a műbőr szoknyákat és nadrágokat, de ennek ellenére is elismerem, hogy azokból is vannak ízlésesek és ízléstelenek. Az általad linkelt összeállítások az előbbi kategóriába tartoznak (ha nem is a kedvenceim), így nem értem, hogy mégis mi bajod velük. (Amíg nem linkeled be a másik kérdést, ahol lehetne látni, hogy ott milyen volt az öltözködés, addig feleslegesen példálozol vele.)
A párod öltözködésénél sokkal többet számít a viselkedése, és amennyiben az nem provokatív, íncselkedő, addig feleslegesen látsz mélyebb jelentést amögé, hogy milyen ruhákban érzi magát kényelmesen.
Fordítsd meg a helyzetet: te mennyire vennéd jónéven, ha a párod felszólítana, hogy kezdj el teljesen másképp öltözködni, mert neki van egy teljesen alaptalan aggálya?
"Ott van hogy bszni kellett volna a csávónak, szégyentelenül próbálkozott munkahelyen és kiderült hogy az öltözködésével vonta magára a figyelmet a "nő". "
Ja, és mi köze van a suttyó parasztnak ehhez? Fel kell nyomni a hr-en és valszeg kibsszák, ha nem hagyja békén a nőket a baromja.
Bocsika, de nem fogok csadorba öltözni az ilyenóek miatt.
Az ilyenek bárkibe belekötnek.
SZóval szerinted a nő hibás, nem a pasi?
Ezt nekem előadnád, abban a pillanatban bsználak is ki örökre.
"akkor jött a célzás, hogy ha folytatom, akkor szakít és elterjeszt piroszászlós elmebetegnek."
Én céloztam volna, hátha nem érted meg, hanem egyenesen közöltem volna.
"Nekem az a kérdés adott erőt hogy komolyabban vegyem a barátnőm öltözködését ami már amúgy is zavart..."
Remélem kihajított.
Most aztán majd én is pirulok a szégyentől. Múlt héten műbőr, elég rövid szoknyában és garbóban voltam dolgozni egyik nap. Kb olyanban, mint a képeken, amiket belinkeltél. A főnököm nem zaklatott, de nem is zavart haza átöltözni.
Sőt, van olyan rövid rakott szoknyám is, mint egy másik képen.
Miért nem vagy büszke inkább, hogy olyan csinos a párod, hogy bátran felvehet ilyesmit? Húzd ki magad inkább és dicsérd!
Vagy válassz olyan nőt, aki szívesebben jár szakadt farmerben és 4 számmal nagyobb pólóban, amiben eltűnik az alakja.
Miért kellene neki olyan ruhákat viselni, amiket te jónak látsz? Ezekben érzi jól magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!