Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Én vagyok a "nárciszikus" meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én vagyok a "nárciszikus" meg "bántalmazó" szemétláda, amiért nem akarom, hogy a 30 éves barátnőm ilyen összeállításokban járjon?

Figyelt kérdés

Ilyesmiket vesz fel munkahelyre, vagy amikor a barátaimmal megyünk ide-oda, vagy amikor ünnepekkor a szüleimhez jön.

Próbáltam többször is szólni, hogy nem szeretném, akkor jött a célzás, hogy ha folytatom, akkor szakít és elterjeszt piroszászlós elmebetegnek.

[link]

[link]

[link]

[link]

2023. máj. 8. 18:27
1 2 3 4 5 6 7
 21/61 A kérdező kommentje:

Nincs 58 kiló alatt, 63-64 kiló. :D

Szóval az itt válaszolók szerint teljesen rendben van a műbőr mini irodába?

Érdekes, egy nem sokkal ezelőtti kérdésnél nem így vélekedtetek. Álszentek vagytok.

2023. máj. 8. 19:10
 22/61 anonim ***** válasza:
98%

Teljesen izleses noies szid a ruhazati stilusa a bnodnek.

Egy narcisztikus beteg ember vagy. Kezeltesd magad. A szuleid is,ha szerintuk van kivetnivalo a ruhazataban.

2023 van ember.

2023. máj. 8. 19:11
 23/61 A kérdező kommentje:
Csak adjátok a hülyét, hogy lehessen nyomni a férfigyűlöletet. Amikor egy nem sokkal ezelőtti, talán pár hetes kérdésben egy buta nő jól bemutatta hogy mi az ilyen szerelés következménye (akkor fogalmazódott meg bennem, hogy már a barátnőmre is erélyesebben rászóljak), akkor persze őszinténn megmondtátok, hogy nem tud öltözködni és ócska ribizli.
2023. máj. 8. 19:12
 24/61 anonim ***** válasza:
0%

21 "Nincs 58 kiló alatt, 63-64 kiló. :D"

64 kg-osan ne vegye fel. Az már sok egy ilyen szereléshez.

És senkinek nem mondtad, hogy irodába. Úgy hogy az álszent max. te vagy.

Ez egy esti bulihoz jó max.

2023. máj. 8. 19:13
 25/61 anonim ***** válasza:
94%

A 3-as nekem sem tetszik, de semmi baj a lány súlyával. Mi az a fszság, hogy aki nem vékony annak zsákba kell burkolóznia? Teltebb lányoknak is jók ezek a szettek.

(Ja, én 50 kiló vagyok, szóval nem a saját "kövérségem" védem, de szánalmasak az ilyen megnyilvánulások, hogy max. 58 kilóig veheti fel.)

2023. máj. 8. 19:15
 26/61 A kérdező kommentje:

Óhohohoho, ha megmondanám, hogy ennyi kilóval nem kéne, meg is ölne. :D

De igen, írtam a kérdéshez, hogy munkahelyre veszi fel. ha te arra asszociáltál, hogy a munkahelye az utcasarok, az csak megmutatja, mi a probléma :D:D:D:D:D:DDD:D

27/61 anonim ***** válasza:
98%
#24 Mi bajod van? Meg milyen férfigyűlöletről beszélsz? A férfiak 95%-ának tökéletesen megfelelne szerintem, ha így öltözködne az akár 30 fölötti barátnője is, itt egyedül maximum téged "gyűlölünk", és volt nem egy férfi is a válaszolók között. :D
 28/61 anonim ***** válasza:
98%
Korábbi válaszoló vagyok. Igen, felveszem a műbőrt irodába, szoknyát és nadrágot is. Ha a dresscode nem tiltja, akkor miért ne?
 29/61 A kérdező kommentje:
Nem telt a barátnőm, de nem is olyan, mint az utolsó képen lévő modellalkatú csaj.
2023. máj. 8. 19:16
 30/61 anonim ***** válasza:
98%
Ez nem miniszoknya. Igen, rövid szoknya, de nem mini. Suliba is fel lehet venni ilyet, nemhogy irodába, ahol ennél kihívóbb egyenruhákat is szokás hordani.
2023. máj. 8. 19:16
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!