Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én vagyok a "nárciszikus" meg "bántalmazó" szemétláda, amiért nem akarom, hogy a 30 éves barátnőm ilyen összeállításokban járjon?
Ilyesmiket vesz fel munkahelyre, vagy amikor a barátaimmal megyünk ide-oda, vagy amikor ünnepekkor a szüleimhez jön.
Próbáltam többször is szólni, hogy nem szeretném, akkor jött a célzás, hogy ha folytatom, akkor szakít és elterjeszt piroszászlós elmebetegnek.
Nincs 58 kiló alatt, 63-64 kiló. :D
Szóval az itt válaszolók szerint teljesen rendben van a műbőr mini irodába?
Érdekes, egy nem sokkal ezelőtti kérdésnél nem így vélekedtetek. Álszentek vagytok.
Teljesen izleses noies szid a ruhazati stilusa a bnodnek.
Egy narcisztikus beteg ember vagy. Kezeltesd magad. A szuleid is,ha szerintuk van kivetnivalo a ruhazataban.
2023 van ember.
21 "Nincs 58 kiló alatt, 63-64 kiló. :D"
64 kg-osan ne vegye fel. Az már sok egy ilyen szereléshez.
És senkinek nem mondtad, hogy irodába. Úgy hogy az álszent max. te vagy.
Ez egy esti bulihoz jó max.
A 3-as nekem sem tetszik, de semmi baj a lány súlyával. Mi az a fszság, hogy aki nem vékony annak zsákba kell burkolóznia? Teltebb lányoknak is jók ezek a szettek.
(Ja, én 50 kiló vagyok, szóval nem a saját "kövérségem" védem, de szánalmasak az ilyen megnyilvánulások, hogy max. 58 kilóig veheti fel.)
Óhohohoho, ha megmondanám, hogy ennyi kilóval nem kéne, meg is ölne. :D
De igen, írtam a kérdéshez, hogy munkahelyre veszi fel. ha te arra asszociáltál, hogy a munkahelye az utcasarok, az csak megmutatja, mi a probléma :D:D:D:D:D:DDD:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!