Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Másnak is beleszól a felesége...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másnak is beleszól a felesége az öltözködésébe?

Figyelt kérdés

32 éves férfiként a feleségem azt akarja, hogy üzletemberként öltözzek csak mert vállalkozásom van. Ing, öltöny, makkos cipő. Szerintem ez már a múlt, én szeretek úgy öltözni ami nekem tetszik. Egy laza farmer, póló, kapucnis pulcsi. A feleségem szerint így nem vesznek komolyan, azt hiszik tini vagyok. Most ha tiborcmellénybe járok akkor komoly ember leszek egy-kettő? A feleségemet az is zavarja, hogy a gyerekek ovis-iskolás társainak szülei is azt hiszik, hogy pizzafutár vagyok. Van ott egy két szülő akik érettségi stílusú öltönyben járnak be, az egyik taxis, a másik pincér. Most akkor ők többet érnek? Engem ez abszolút nem érdekel! Örülök ha nem néznek senkinek, ha szegénynek gondolnak, legalább nem akar kirabolni senki és érdekből barátkozni.

Nektek mennyire szól bele a feleségetek, hogy mit vesztek fel?

2023. márc. 29. 09:23
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
95%

A feleseged szereti az elegans kulsot.

Mondd neki, hogy nem erdekel.

2023. márc. 29. 09:33
 2/21 anonim ***** válasza:
86%

Ez szerintem hülyeség. A férjem is vállalkozó, ellenben mindig szinte melegítőbe jár. Nyílván ha tágyalásra megy, akkor felvesz egy farmer, elegánsabb felsőt, de azon kívül nem érdekli, engem sem.

Miért kellene mutogatnia, hogy mennyi pénze van? Ez egy rossz magyar mentalitás.

2023. márc. 29. 09:35
 3/21 anonim ***** válasza:
47%
Nem akarsz neki jól kinézni?
2023. márc. 29. 09:37
 4/21 anonim ***** válasza:
75%

Ez a materialista felfogása az életnek. Hogy minden a külsőségekről szól, hogy mit mutatsz, milyen anyagi javaid vannak

Személy szerint nekem ettől hánynom kell, de kinek mi az élet értelme

2023. márc. 29. 09:40
 5/21 anonim ***** válasza:
53%

Én kicsit szólok csak bele a férjem öltözködésébe. Általában csak azt vétózom meg, ami már szakadt, kicsi vagy nem jól áll. Meg boltban segítek választani. Ing, öltöny, makkos cipő. Ez most komoly? Senki se hord ilyet már manapság a mindennapokban, max politikusok, vagy rendezvényeken.

A férfi smart casual ing és nadrág meg esetleg mellény (tiborcmellény? :D ez jó). Aki jómódú az inkább lazán öltözik, de mindene jó minőségű.

2023. márc. 29. 09:41
 6/21 anonim ***** válasza:
37%
Minden pasi annyira unalmasan egyforma. Nem kell drága cuccokat hordani, de mindenki egy személyiség nélküli klónnak tűnik.
2023. márc. 29. 09:42
 7/21 anonim ***** válasza:
95%

Nekem nem szól bele. Az elején kritizálta az egyik kabátomat, de aztán belenyugodott, hogy én azt is használom. Néha mondta, hogy ilyen színű zokni nem illik olyan színű cipőhöz. De ahogy múlnak az évek, lassan rájön ő is, hogy ez nem olyan szintű probléma, amit érdemes lenne szóvá tenni. Vagy rájött, hogy átnevelhetetlen vagyok. :-)

A vicces az, hogy nem írtad, mivel foglalkozol. A "vállalkozó" egy totál semmitmondó szó. Lehetsz takarító vagy mosógépszerelő éppúgy, mint ügyvéd vagy fogorvos vagy nőgyógyász.

Ha pl. ügyvéd vagy, akkor a feleségednek maximálisan igazat adok. :-)

Egyébként érdekes az ovis/iskolástársak szüleinek öltözködése. Én is néha meghökkenek, hogy sokan olyan ruhában várják a gyereküket iskola előtt, mintha a sarki csehóba indultak volna. De hát ez az ő dolguk. Én konzervatívabban öltözködöm, de hát nem kell, hogy egyformák legyünk.

2023. márc. 29. 09:48
 8/21 anonim ***** válasza:
96%
Nézd, tapasztalat: sok nőnek bejön a sikeres businessman stílus, feleségednek is. Azért persze attól függ mit értünk vállalkozó alatt? Most nyilván ha takarítással, használtautó alakatrész kereskedéssel vagy klímaszereléssel foglalkozol, akkor pont jól vagy így...de ha mondjuk marketing tanácsadó vagy szabadúszó szoftverfejlesztő, esetleg könyvelő vagy, akkor nyilván jogos az igény a komoly megjelenésre. Perzse nyilván a makkos cipő meg mittudomén már azért túlzás, és öltönyben járni sem kell minden nap, de minimum egy inggel megtisztelheted olykor a külsőd (Nem feltétlen pálmafás, To,m Selleck féle Magnum vagy Michael Night mellszőrkibuggyantós stílusra gondolok :D ) És nyilván az ügyfél felé is más más üzenetet közvetít a kapucnis pulcsi meg mondjuk az ing. De nyilván te döntöd el...
2023. márc. 29. 10:03
 9/21 A kérdező kommentje:

Vállalkozó = műszaki rajzoló vagyok, ezzel kapcsolatos a vállalkozásom. Generálkivitelezőkkel dolgozom 90%-ban. Ha tárgyalni is megyek, a másik fél is általában egy egyszerű pólóban van. Sokszor láttam a saját szememmel, hogy a Merci terepjáróból kipattanó milliomos/milliárdos vállalkozó simán beugrik a munkagépekbe ezt-azt odébb tenni. Nem foglalkozik ezzel az öltözködéssel senki. Maximum Armani az a póló, de az én kapucnis pulcsim is Ralph Lauren és nem kinyúlt. Több is van amúgy, nem ugyanabban járok.

Most vettem egy Alpha pilóta kabátot, a feleségem szerint suhancok hordanak ilyet maximum.

2023. márc. 29. 10:04
 10/21 A kérdező kommentje:
Ez a Tom Selleckes ing nekem is eszembe jutott kompromisszumnak. Gondolkodtam rajta, hogy megviccelem vele a feleségem.
2023. márc. 29. 10:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!