Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Másnak is beleszól a felesége...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másnak is beleszól a felesége az öltözködésébe?

Figyelt kérdés

32 éves férfiként a feleségem azt akarja, hogy üzletemberként öltözzek csak mert vállalkozásom van. Ing, öltöny, makkos cipő. Szerintem ez már a múlt, én szeretek úgy öltözni ami nekem tetszik. Egy laza farmer, póló, kapucnis pulcsi. A feleségem szerint így nem vesznek komolyan, azt hiszik tini vagyok. Most ha tiborcmellénybe járok akkor komoly ember leszek egy-kettő? A feleségemet az is zavarja, hogy a gyerekek ovis-iskolás társainak szülei is azt hiszik, hogy pizzafutár vagyok. Van ott egy két szülő akik érettségi stílusú öltönyben járnak be, az egyik taxis, a másik pincér. Most akkor ők többet érnek? Engem ez abszolút nem érdekel! Örülök ha nem néznek senkinek, ha szegénynek gondolnak, legalább nem akar kirabolni senki és érdekből barátkozni.

Nektek mennyire szól bele a feleségetek, hogy mit vesztek fel?

2023. márc. 29. 09:23
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

20: egyetértek. Férfiként van igényem egy laza, de elegáns stílusra. Sok türelem kell egyébként ahhoz, hogy valaki jól kombinálja ezeket. Ez a vásárlásnál kezdődik, nagyon sok ruhát fel kell próbálni, és sokáig tart, mire egy férfi rájön, hogy melyik ruha mennyire működik rajta.

Sokkal kényelmesebb az, hogy a nagymárkák ruháit veszik fel (CK, TH, stb.), mert ezzel le van tudva az elegancia, és a megfelelés.

Nincs ezzel bajom, de nekem egysíkú, és tucat. Lehet ez is elegáns, csak sajnos elég tipikus. Az igényességhez viszont ízlés kell, türelem, és odafigyelés... és itt bukik el a dolog. Erre sok embernek nincs sem ideje, sem türelme, sem igénye.

2023. márc. 29. 15:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!