Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másnak is beleszól a felesége az öltözködésébe?
32 éves férfiként a feleségem azt akarja, hogy üzletemberként öltözzek csak mert vállalkozásom van. Ing, öltöny, makkos cipő. Szerintem ez már a múlt, én szeretek úgy öltözni ami nekem tetszik. Egy laza farmer, póló, kapucnis pulcsi. A feleségem szerint így nem vesznek komolyan, azt hiszik tini vagyok. Most ha tiborcmellénybe járok akkor komoly ember leszek egy-kettő? A feleségemet az is zavarja, hogy a gyerekek ovis-iskolás társainak szülei is azt hiszik, hogy pizzafutár vagyok. Van ott egy két szülő akik érettségi stílusú öltönyben járnak be, az egyik taxis, a másik pincér. Most akkor ők többet érnek? Engem ez abszolút nem érdekel! Örülök ha nem néznek senkinek, ha szegénynek gondolnak, legalább nem akar kirabolni senki és érdekből barátkozni.
Nektek mennyire szól bele a feleségetek, hogy mit vesztek fel?
Fura, hogy a nőknek tolják, hogy legyenek csinik, de a férfiaknak nem. Ők nincsenek fenyegetve, hogy találnak náluk jobbat.
Pesten élek, sok embert látok, ha észreveszek szökőévente egyszer egy férfit, akin szövetkabát van, úgy megbámulom, mint egy szupermodellt.
6-ossal teljesen egyetértek.
Szerintem ha a kérdező eldöntötte, hogy nem szeretne változtatni, akkor nincs értelme a kérdésnek sem. Én jó néven venném, ha majd a feleségem beleszólna, de ez akkor jó, ha az ízlésünk is hasonló. Szeretek igényes lenni. Nagyon sokféle stílus van, lehet ezek közül válogatni. Az, hogy valaki jól néz ki, nem az anyagiakról szól, hanem igényességről. Meg lehet nézni, hogy az olasz, vagy a francia férfiak hogyan öltöznek az utcán. Sokszor egyszerű, de mégis elegáns, stílusos.
Itthon erre nincs sem kultúra, sem igény. Ha egy férfi úgy öltözik fel, mint egy külföldi, egyből le van nézve, mert itt az a lényeg, hogy "márkás" legyen, feliratokkal. Ez így valóban kifelé élés, és az anyagiak mutogatása. A másik ez a fekete mánia. Nyilván alapszín, de eléggé instant, és ha csak ez van, akkor fantáziátlan is. Nem egyedi, hanem tucat... mint ahogy itt valaki írta.
Meglepő módon a Pinteresten sok jó szett van, ami ötletet tud adni, hogy az ember hogyan kombináljon össze ruhadarabokat.
13: Nekem több szövetkabátom is van, de itt Pesten kellemetlen hordani, mert a környezet rögtön mondja, hogy "de ki vagy nyalva", meg az utcán is kicsit ilyen eröltetett benyomást kelt, mert túlöltözöttnek hat... főleg úgy, hogy az igényszint sincs meg erre sajnos. Én szívesen hordanám, nagyon tetszik.
Viszont akik szeretnek kiöltözni, rendszerint romák, telefújva parfűmmel. Nincs benne a hétköznapokban az, hogy egy férfi lehet igényes. Piperkőcnek hat, és egymást is cikizik emiatt.
"mert a környezet rögtön mondja, hogy "de ki vagy nyalva", meg az utcán is kicsit ilyen eröltetett benyomást kelt, mert túlöltözöttnek hat"
A környezetet le kell cserélni (vagy szarni, ha visszahúz), és nem erőltetett, hanem olyan "végre, élet a bolygón" feeling.
15, egyik nap home office közben ránéztem a tévére, fogalmam sincs, mi ment, de a pasin rengeteg gyűrű volt, nyaklánc, olyan rokkeresen volt összerakva. Elgondolkoztam, hogy a valóságban miért ritka az ilyen, meg úgy általában az akármilyen stílus a férfiaknál.
A nőknek van stílusa, akkor is, ha nem tetszik épp a másiknak, de ettől lesz az egész annak az ellenkezője, mint amit leírsz. Egyik barátnőmet állandóan piszkálom, mert 16 éves korunk óta selyemblúzokat hord, mintha valakinek az anyukája lenne. Ő leszarja, mit mondok. Hogy tudják a férfiak egymást ennyire kontrollálni? Ráadásul visszahúzni?
Remélem, a világon azért van olyan hely, ahol a férfit érdekli, mi áll neki jól, és hordja is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!