Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Másnak is beleszól a felesége...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másnak is beleszól a felesége az öltözködésébe?

Figyelt kérdés

32 éves férfiként a feleségem azt akarja, hogy üzletemberként öltözzek csak mert vállalkozásom van. Ing, öltöny, makkos cipő. Szerintem ez már a múlt, én szeretek úgy öltözni ami nekem tetszik. Egy laza farmer, póló, kapucnis pulcsi. A feleségem szerint így nem vesznek komolyan, azt hiszik tini vagyok. Most ha tiborcmellénybe járok akkor komoly ember leszek egy-kettő? A feleségemet az is zavarja, hogy a gyerekek ovis-iskolás társainak szülei is azt hiszik, hogy pizzafutár vagyok. Van ott egy két szülő akik érettségi stílusú öltönyben járnak be, az egyik taxis, a másik pincér. Most akkor ők többet érnek? Engem ez abszolút nem érdekel! Örülök ha nem néznek senkinek, ha szegénynek gondolnak, legalább nem akar kirabolni senki és érdekből barátkozni.

Nektek mennyire szól bele a feleségetek, hogy mit vesztek fel?

2023. márc. 29. 09:23
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
#10 Amúgy, amnnak ellenére, hogy pont azt írtam nem feltétlen arra gondoltam, vicces, mert mostanában pont baromira bejön ez a 80-as évek Miami stílus és épp most szereztem be pálmafás Tom Selleck ingeket XD
2023. márc. 29. 10:07
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem jól vagy így, ahogy leírod. Én azért is támogatom, hogy a férjem inkább ingben járjon, mert az nem adja ki annyira az (előnytelen) alakját, mint egy sima póló.
2023. márc. 29. 10:07
 13/21 anonim ***** válasza:
58%

Fura, hogy a nőknek tolják, hogy legyenek csinik, de a férfiaknak nem. Ők nincsenek fenyegetve, hogy találnak náluk jobbat.

Pesten élek, sok embert látok, ha észreveszek szökőévente egyszer egy férfit, akin szövetkabát van, úgy megbámulom, mint egy szupermodellt.

2023. márc. 29. 10:11
 14/21 anonim ***** válasza:
56%

6-ossal teljesen egyetértek.

Szerintem ha a kérdező eldöntötte, hogy nem szeretne változtatni, akkor nincs értelme a kérdésnek sem. Én jó néven venném, ha majd a feleségem beleszólna, de ez akkor jó, ha az ízlésünk is hasonló. Szeretek igényes lenni. Nagyon sokféle stílus van, lehet ezek közül válogatni. Az, hogy valaki jól néz ki, nem az anyagiakról szól, hanem igényességről. Meg lehet nézni, hogy az olasz, vagy a francia férfiak hogyan öltöznek az utcán. Sokszor egyszerű, de mégis elegáns, stílusos.

Itthon erre nincs sem kultúra, sem igény. Ha egy férfi úgy öltözik fel, mint egy külföldi, egyből le van nézve, mert itt az a lényeg, hogy "márkás" legyen, feliratokkal. Ez így valóban kifelé élés, és az anyagiak mutogatása. A másik ez a fekete mánia. Nyilván alapszín, de eléggé instant, és ha csak ez van, akkor fantáziátlan is. Nem egyedi, hanem tucat... mint ahogy itt valaki írta.

Meglepő módon a Pinteresten sok jó szett van, ami ötletet tud adni, hogy az ember hogyan kombináljon össze ruhadarabokat.

2023. márc. 29. 10:25
 15/21 anonim ***** válasza:
40%

13: Nekem több szövetkabátom is van, de itt Pesten kellemetlen hordani, mert a környezet rögtön mondja, hogy "de ki vagy nyalva", meg az utcán is kicsit ilyen eröltetett benyomást kelt, mert túlöltözöttnek hat... főleg úgy, hogy az igényszint sincs meg erre sajnos. Én szívesen hordanám, nagyon tetszik.

Viszont akik szeretnek kiöltözni, rendszerint romák, telefújva parfűmmel. Nincs benne a hétköznapokban az, hogy egy férfi lehet igényes. Piperkőcnek hat, és egymást is cikizik emiatt.

2023. márc. 29. 10:32
 16/21 anonim ***** válasza:
Én nem szólok bele a párom öltözködésébe, pedig nem tetszik minden benne. Amíg ő jól érzi magát így, és nem érzi, hogy mkndjuk az öltözködéséből bármilyen hátrány származna, addig úgy sem fog változtatni. De én is azt viselek, amit akarok, ha tetszik neki ha nem, mert valljuk be, nem a ruhától függ az, hogy az adott ember egyébként tetszik-e nekünk.
2023. márc. 29. 11:30
 17/21 anonim ***** válasza:
63%

"mert a környezet rögtön mondja, hogy "de ki vagy nyalva", meg az utcán is kicsit ilyen eröltetett benyomást kelt, mert túlöltözöttnek hat"

A környezetet le kell cserélni (vagy szarni, ha visszahúz), és nem erőltetett, hanem olyan "végre, élet a bolygón" feeling.

2023. márc. 29. 11:34
 18/21 anonim ***** válasza:
14%
"Fura, hogy a nőknek tolják, hogy legyenek csinik, de a férfiaknak nem. Ők nincsenek fenyegetve, hogy találnak náluk jobbat." A jobb alatt azt érted, gogy valqkit, ako felhúzza azt a ruhadarabot, ami a férfinak tetszik? Ez mekkora butaság már. Akkor szexeljen a kivágott felsővel vagy a csipkebodyval,ha az hiányzik neki, ne velem. Persze nem mondom, hogy nem lehet ilyen dolgokkal feldobni a szexuális életet akár, de az, hogy én mondjuk visszafogottabban öltözködök sorsdöntő lehet egy párkapvsolatban, az nevetséges, és végtelenül kicsi problémának látom.
2023. márc. 29. 11:36
 19/21 anonim ***** válasza:
75%
Ez szerintem se reális meglátás a feleséged részéről. A férjem ugyan terepen is dolgozik néha (tehát szerel), de vezető pozícióban, cégtulajdonosként egyáltalán nem azaz öltönyös fazon. Nyilván, ha tárgyalásra megy akkor elegánsan felöltözik, de az sem öltöny és nyakkendő szokott lenni, hanem egy sötét színű farmer, egy alkalmi cipő és egy ing. Ő is inkább ez a sportos stílust képviseli és egyáltalán nem szólok bele, hogy mikor milyen ruhát vesz fel. Az esküvőnkre kértem egyedül az öltönyt, mert én is szép báli menyasszonyi ruhában voltam. Egyébként nem szólunk bele, hogy ki mit vesz fel. Jelezd a feleségednek, hogy neked ez a kényelmes, ez a stílusod. A férjem is nagyon jól öltözködik, pedig a ruhái nagy része a Saxoból és a Devergoból van. Egyáltalán nem tinis, suhancos nyikhajra emlékeztet, ha meglátom.
2023. márc. 29. 11:49
 20/21 anonim ***** válasza:
24%

15, egyik nap home office közben ránéztem a tévére, fogalmam sincs, mi ment, de a pasin rengeteg gyűrű volt, nyaklánc, olyan rokkeresen volt összerakva. Elgondolkoztam, hogy a valóságban miért ritka az ilyen, meg úgy általában az akármilyen stílus a férfiaknál.

A nőknek van stílusa, akkor is, ha nem tetszik épp a másiknak, de ettől lesz az egész annak az ellenkezője, mint amit leírsz. Egyik barátnőmet állandóan piszkálom, mert 16 éves korunk óta selyemblúzokat hord, mintha valakinek az anyukája lenne. Ő leszarja, mit mondok. Hogy tudják a férfiak egymást ennyire kontrollálni? Ráadásul visszahúzni?

Remélem, a világon azért van olyan hely, ahol a férfit érdekli, mi áll neki jól, és hordja is.

2023. márc. 29. 11:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!