Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleségek, ruha vásárlásnál, öltözködésnél mennyire veszitek figyelembe hogy a férjeteknek mi tetszik?
Pl. magassarkú, szoknya, nőiesebb ruhák, stb tetszik neki.
Vagy épp ennek ellenkezője, neki inkább a lazább női viselet jön be.
Mennyire veszitek figyelembe ezt amikor vásároltok?
És ha mondjuk egy évfordulóra mentek, vagy nyaraláson sétálni és étterembe, akkor olyat vesztek fel ami neki tetszik, vagy csak annyi a lényeg h ti jól érezzétek magatokat benne?
Engem le tudnak uralni.
Plazicica tpius vagyok kb de egyedi stilussal sokan utanoznak is. Ez az alap.
Egyik exem millio devergi sportoa cuccot vett nekem, hajam nem festhettem átvedlettem miatta barnára es egy teljesen kicseroldtem magassarkubol edzocipos vagány fiús nővé.
(Mellette kezdett identotaszvaraom is lenni amugy. Azaz gatyák alá pl netzharisnyát vettem már fel hogy legalabb nőnek hihessem még magam. De mivel kivillant a bokámnál vagy szandiban(nem remlik már), es meglátta, helybol hazakuldott átöltözni.
(Még apa is mellette állt hogy a ferfiak csak normalis nőket akarnak az en hibám hogy allandoan feltekeny)
4 év és vége lett
Kovi palim meg a műmacákat szerette, ő oedig platformos szandikat, szeci feherneműket, passzos miniruhákat vett nekem, amikben otthonosan is mozogtam végre. De ő meg hűtlen volt.
A mostani barátom mindenben elfogad, csak olyan kitetelei vannak hogy a miniruha terdfelett érjen max egy tenyérnyivel(mint a kinai iskolásoknál a szoknyahossz:D) azaz nem lehet nagyon mini.
Vagy amikor videocseten meglát lyukacsos netzhatasu de nem netz pamutharisnyaban szivinfarktust kap hogy biztos abban szaladgálok le boltba, vagy miért van rajtam nyitott szexi ékszeres tanga amikor dolgozik??
Néha megemliti hogy tetszem neki edzoben is magasban is, de amugy soha de soha nem szól az öltözködésembe bele.
*mindhárom megkérte amugy a kezem. Ezt csak azert jelzem hogy elég komoly kapcsolatok egyébként.
(5.voltam)
Csak azt veszem figyelembe, hogy nekem mi tetszik és mi kényelmes.
Igaz, párom is olyan típus, aki szerint mindenben remekül nézek ki :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!