Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valakinek nem tetszik az öltözködési stílusa, az problémát jelent?
Ismerkedek egy férfival. Nem szoktam embereket öltözködésük alapján megítélni, viszont valamiért nagyon zavar az, ahogyan ő öltözködik, nagyon előnytelennek tartom.
Semmi felháborító nincs benne, nem hamis guccit hord, egyszerűen szerintem nem áll jól neki, amiket általában visel.
Egyszer volt, hogy máshogy öltözött fel, akkor sokkal-sokkal jobban vonzott, mint máskor.
Jól gondolom, hogy ha valaki igazán tetszik, akkor mindegy milyen ruha van rajta, mindenhogy ugyanúgy vonzódnom kellene hozzá? Ha ez alapján változik a vonzalmam, akkor nem is tetszik eléggé nekem ez a férfi?
Elég rosszul érzem magam a helyzet miatt.
A válaszokat köszönöm!
24/N
1.: Milyen a nem tetsző? Punk?
2.: Miért öltözik úgy? Anyagiak miatt? Nincs ízlése?
3.: Miben tetszett? Mert én az öltönyről sok esetben lazábbra váltok nő miatt, de egy póló+farmer srác, nem fog öltönyt venni, már egy ingnél is örülj!
Attól függ, hogy téged mennyire zavar valamint attól, hogy ő hajlandó lenne-e változtatni a kedvedért. Mivel már volt olyanban is, amiben neked is tetszett, így feltehetően nem lenne annyira ellenére a dolog. Lehet ő nem is veszi észre, hogy előnytelenül öltözik, mert nem foglalkozik annyira ezzel, csak felveszi ami először a kezébe akad. 7
Persze nem azt mondom, hogy cseréltesd le a ruhatárát (főleg nem addig, amíg ismerkedtek), de idővel majd simán működhet, hogy pl. elkíséred ruhát venni és segítesz olyat választani, ami mindkettőtöknek tetszik.
1: Nem kimondottan ilyenre kell gondolni, egyszerűen egyszerű, nem divatos, régi darabokat hord. De talán nem is ezzel van a fő “problémám”, hanem inkább, hogy szerintem nem állnak jól neki. Nagy rá, lóg rajta a farmer, az összkép nem tetszik.
2: Erről nincs információm, mivel nem beszélgettünk erről. Anyagiak miatt nem hiszem, szimplán szerintem nem érdekli őt az öltözködés.
3: Egy rövidujjú, laza ingben nagyon tetszett. Én úgy érzem, hogy sokféle ruhában nagyon tetszene, nem lényeg, hogy elegáns, vagy laza. Nem arról van szó, hogy egy kimondott öltözködési stílusért rajongok.
Köszönöm, bár én annyira nem szeretném megváltoztatni a stílusát, én sem örülnék, ha valaki megmondaná, hogy hogyan öltözzek. Vagy ezt nem jól látom?
Köszönöm a válaszokat és a tanácsokat! :)
Viszont inkább arra hangsúlyoznám a kérdést, hogy normális-e az, amit érzek? Ha nektek nagyon tetszene valaki, akkor tudna kevésbé vonzani, ha számotokra nem tetsző ruhákat hordana?
Úgy érzem, ez egy rossz jel, hogy változik az iránta érzett vonzalmam.
Szerintem ez teljesen normális dolog, nincs hiba a készülékedben. Nekem sem lenne vonzó valaki olyan ruhában ami nem tetszik nekem. Megérteném azt is ha valaki azt mondja, hogy neki sajnos nem vonzó ahogy öltözködöm, itt el is búcsúznánk, mert nem változtatnék a stílusomon.
Esetleg próbáld meg kideríteni hogy miért hordja ezeket a darabokat, tényleg jól érzi így magát vagy csak ennyire nem érdekli hogy mi esik a keze ügyébe reggelente? Sok férfi számára sokadrangú dolog hogy mi van rajta és addig hord valamit, amíg le nem szakad róla.
#6 Köszi! Én úgy érzem, hogy ezek nem most vásárolt darabok, és nem is látom, hogy követne valami kimondott stílust, ezért azt feltételezem, hogy csak nem érdekli az öltözködés. De majd valahogy megpróbálom szóba hozni ezt a témát.
“ Sok férfi számára sokadrangú dolog hogy mi van rajta és addig hord valamit, amíg le nem szakad róla.”
Nekem egyébként ez furcsa volt, hogy a randikra úgy éreztem nem próbálja a legjobb formáját hozni. Én mindig nagyon sok időt töltöttem azzal, hogy csinos legyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!