Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valakinek nem tetszik az öltözködési stílusa, az problémát jelent?
Figyelt kérdés
Ismerkedek egy férfival. Nem szoktam embereket öltözködésük alapján megítélni, viszont valamiért nagyon zavar az, ahogyan ő öltözködik, nagyon előnytelennek tartom.
Semmi felháborító nincs benne, nem hamis guccit hord, egyszerűen szerintem nem áll jól neki, amiket általában visel.
Egyszer volt, hogy máshogy öltözött fel, akkor sokkal-sokkal jobban vonzott, mint máskor.
Jól gondolom, hogy ha valaki igazán tetszik, akkor mindegy milyen ruha van rajta, mindenhogy ugyanúgy vonzódnom kellene hozzá? Ha ez alapján változik a vonzalmam, akkor nem is tetszik eléggé nekem ez a férfi?
Elég rosszul érzem magam a helyzet miatt.
A válaszokat köszönöm!
24/N
2021. okt. 3. 14:17
11/12 A kérdező kommentje:
#9, 26 éves
2021. okt. 5. 21:41
12/12 anonim válasza:
Akkor ennyi idősen még simán változhat a stílusa, de az fura, hogy nagyobb méretet is hord. Tőle kéne megtudni, hogy mi áll a háttérben, őt nem érdekli, hogy mi van rajta vagy csak szerencsétlenül választ. Esetleg az alkatával is gondja van és nem látja reáliisan magát, ezért vesz nagyobb ruhákat. Hát, nehéz ez, ha az elején vagytok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!