Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell megsértődni, mert nem szeretem, hogy öltözködés közben fogdos?
Mert egy öntelt perverz barom.
De te vagy vele, nem én...
Vélhetően nagyon kívánatos vagy számára és beindul a látványtól :)
...bár ettől tiszteletben tarthatná a kérésedet...
Tárgynak tekint és neki mindig joga van a testedhez, bem szàmit, hogyan érzed magad közben.
Más megközelítésből egy óvodás gyerek szintje, akinek ha ‘fűre lépni tilos’ táblát lát, csakazért is rálép.
Hány évesek vagytok? Az exem kb 20 éves korában még bejátszott ilyeneket. Azóta nem találkoztam ilyennel.
Csak nagyon kíván. Elhiszem hogy az számodra zavaró, hogy ha öltözködés közben csinálja. Csak próbál szeretni, szeretgetni. Mond meg neki hogy hogyan lehet.
29/F
7-es! Azért ezt lehet úgy is csinálni, hogy inkább teher a nőnek, mintsem mókás és izgató vagy éppen bókként felfogható cselekvés.
Főleg, ha utána megsértődik, akkor nem úgy tudom elképzelni ezt a jelenetet, amin mindketten nevetnek mégha közben a kérdező jelzi is neki, hogy őt ez zavarja.
37/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!