Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell megsértődni, mert nem szeretem, hogy öltözködés közben fogdos?
#10: Nem is gondolnám, hogy ez egyetlen eset volt. :-)
Bár hisztizni, meg bedurcizni azért, mert legalább felöltözni szeretne nyugodtan, ez egy eset után is sokat elmond a pasasról.
Jaj én is utálom az ilyet. Meg mikor napi 3x szexelnének és már a szemükkel majd fel falnak. Számomra teljesen kiábrándító, mikor férfiak ilyen állatiasan és szexmániásan viselkednek. Most van először olyan barátom, aki tud normálisan viselkedni és nem taperol le állandóan meg nem akar állandóan nekem esni.
Én a helyedben kidobnám mert ez kiábrándító viselkedés.
Jesszus. Én nő vagyok és naponta többször ramarkolok a párom fenekére amikor elmegyek mellette.
Egyrészt mert jó feneke van.
Másrészt mert szeretem és jól esik hozzaerni.
De itt a gyakorin a megmondo emberektől azt is meg lehet tudni hogy tárgynak tekintem.
Ma is tanultam valamit. Ja nem.
14-es! De itt arról van szó, hogy ez a kérdezőnek teher és kényelmetlen. A Te párodnak vélhetően nem gond ez.
A szituációt pedig nem látjuk, szóval nem biztos, hogy ezt olyan formában teszi a pasija, mint Te teszed!
Nekem is volt hasonlo bunko exem.
Ő a munkahelyemre ugy jött be meglatogatni hogy csokolgat molesztál fogdos.
A barátom meg viraggal jön vagy kávéval és elhiv ebédelni.
Exem tarskeresőzött is mögöttem. Alapbol bunko ember(más exei mögött is tette),a barátom meg rendesen ért is a nőkhöz.
Csak ismételni tudom magam: normális férfit kéne találni, aki tisztel! Az 5 év korkülönbség is sok, azt hitted, valami faszagyerek lesz, ha idősebb, hát nagyon nem. ÍGy jártál.
#újabbsírónőmiközbenanormálisférfiaknemkelleneksenkinek
f32
#csakegyincelakiazthisziőanormaliskozbenem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!