Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy hozzam fel a barátomnak, hogy jobban figyelhetne az öltözködésre?
Figyelt kérdés
Tudja jól, hogy engem érdekel az öltözködés mint kifejező eszköz. 4 hónapja vagyunk együtt és most már kirajzolódott bennem, hogy ő erre nem nagyon ad (félreértés ne essék ez még nem probléma) csak ő már átcsapott igénytelenbe kissé. Nem olyan jó érzés vele megjelenni így.
Szóval hogy lehetne ezt tapintatosan mondani neki? Nem tudom a pasiknál pl ez mennyire bántó ha mondom
2021. okt. 29. 15:48
1/23 anonim válasza:
Vasarlasnal.
Nezd de jol allna neked ez, hu meg az, orobald már fel, vedd már meg, tök jo pasi vagy benne:)
3/23 anonim válasza:
Hogy igénytelen? Koszos ruhákat hord vagy csak nem alkalomhoz illőt?
4/23 anonim válasza:
Az a baj, hogy ha ez nem érdekli most, soha nem fogja. Megértelek amúgy, ritka szexi, mikor egy férfinak van véleménye arról, mit hord, mit szeret, mit nem.
5/23 anonim válasza:
nagyon egyszerű: elmentek együtt Hádába és vesztek olyan ruhákat, amiben szívesen látnád. Cserébe ő is válogat neked az ő ízlésének megfelelőt.
6/23 anonim válasza:
Vidd el az új Dzsémsz Bond filmre, és közben dícsérd a főszereplőt, hogy milyen menő öltönyben. Majd a film után, "véletlenül", sétáljatok el egy öltönybolt felé!
7/23 anonim válasza:
Hádába? Erre felé ott nagyon ritkán venni jó cuccot. Főleg agyon használt csöves cuccok vannak ott vagy éppen ezer évesek amiket manapság mamám se hord. Amúgy meg mit jelent nálad hogy igénytelen? A divatot én nőként sem követem mert számomra undorító a mai divat. Nekem is megvan a saját ízlésem és senkiért nem fogok ezen változtatni. Ahogy tőled sem várható ez mástól sem.
8/23 anonim válasza:
Na... Mi a baj? Hogy nem DRK meg Retro cuccokban van?
Öltözködés mint kifejező eszköz... Pláne ha van rá pénzed igaz cica?
9/23 anonim válasza:
Mit értesz az alatt, hogy igénytelenül öltözködik? Kifejthetnéd egy kicsit.
10/23 anonim válasza:
Mondd neki, hogy csini lenne X cuccban, vagy örülnél neki, ha nemtom milyen alkalomra y cuccban jönne, stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!