Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Öltözködéssel kapcsolatos probléma van a kapcsolatunkban. Szerintem ilyen problémával még senki sem találkozott rajtam kívül. Lenn kifejtem. Mit tanácsoltok?
Nekem csak a probléma fele volt meg. Az egyik barátnőm öltözködése egyre rosszabb lett. Sosem vett fel nőies cuccokat, még egy évfordulós randira sem. Én viszont, simán adtam arra, hogy neki mi tetszik rajtam.
Nálunk ez azzal is járt, hogy más téren is egyre kevésbé volt nőies. Párszor szóltam, aztán én meg is untam az egészet.
Én is ezt csinálom nőként, más indíttatásból. Az én barátom nem hajlandó magának ruhát vásárolni, igy én oltoztetem. Én szoktam magamnak vasarolni de ég a pofám elotte hogy en ki vagyok öltözve ő meg régi rossz cuccokba jár.
Igy marad a vásárlás, a bűvészkedés a méretekkel és az online akciók keresése mert anyagilag nekem megterhelő hogy őt is ruháznom szükséges és nem a fast fashion szekcióból.
29/n
Dobd ki a ruhait😅
Persze van aki a kenyelmesebb ruhakat reszesiti elonyben de amit a baratnod csinal az igenytelenseg. Parkapcsolatban legalabbis normalisban megtiszteljuk a parunkat egy alapveto igenyesseggel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!