Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy hozzam fel a barátomnak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy hozzam fel a barátomnak, hogy jobban figyelhetne az öltözködésre?

Figyelt kérdés

Tudja jól, hogy engem érdekel az öltözködés mint kifejező eszköz. 4 hónapja vagyunk együtt és most már kirajzolódott bennem, hogy ő erre nem nagyon ad (félreértés ne essék ez még nem probléma) csak ő már átcsapott igénytelenbe kissé. Nem olyan jó érzés vele megjelenni így.

Szóval hogy lehetne ezt tapintatosan mondani neki? Nem tudom a pasiknál pl ez mennyire bántó ha mondom

2021. okt. 29. 15:48
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
57%

szerintem egy normalis kapcsolatban ezt meg lehet nyiltan beszelni. en biztosan szova tennem, nem bunkon, de nyiltan es konkretan.

ezen kivul terelgetheted a jo iranyba, kozos vasarlassal, ajandekba adott ruhakkal (vagy leglabb kuponnal, aztan majd egyutt dontotok), meg ha beszelgettek, meg lehet emliteni, hogy neked ez meg az tetszik, az meg nem.

vannak, akik vevok ra, vannak akiket soha nem lehet ravenni, h figyeljenek magukra. mondjuk en eleve ossze se jonnek olyannal, aki igenytelen az oltozkodesere.

2021. okt. 29. 18:31
 12/23 anonim ***** válasza:
59%
A lányom nagyon csinosan és ízlésesen öltözködik, a párja kezdetben eléggé öregesen, kicsit túlsúlyos is volt. De olyan finoman és diplomatikusan terelgette, hogy egy nagyon jó megjelenésű, klassz kinézetű férfi lett belőle. Szóval lehet ezt így is csinálni türelmesen, szeretettel.
2021. okt. 29. 20:25
 13/23 A kérdező kommentje:

úgy látom itt nagyon sokan szövegértési problémákkal küzdenek és itt vezetik le a frusztrációjukat.

-Nyilván szóvá akarom tenni ezért tettem fel a kérdést, amibe bele is van írva xd itt arról van szó hogy HOGYAN tegyem szóvá

-meg sem említettem a divat szót, egyértelműen nem attól öltözködik valaki jól ha követi a divatot

-"átcsapott igénytelenbe" kifejezés azt jelenti, hogy eddig NEM volt igénytelen, csak mostanában kezd.

igénytelen alatt azt értem, hogy folyamatosan ugyanazt hordja, nem koszosan nyilván, csak nem varriál. van hogy lyukas zokniban van, ilyenek

2021. okt. 29. 21:12
 14/23 anonim ***** válasza:
62%
KÉRDEZŐ! NEKED vannak szövegértési problémáid. Kaptál ötleteket, sajnálom, ha nem fogod fel az értelmüket.
2021. okt. 29. 21:38
 15/23 A kérdező kommentje:
senki sem mondta hogy nem kaptam ötleteket:) akinek nem inge nem veszi magára
2021. okt. 29. 23:29
 16/23 anonim ***** válasza:
74%

Én is ilyen voltam, hogy mindegy volt, hogy mit hordok. És igen, a lyukas zoknit is felvettem, talán még ma is felvenném, mivel cipőben a kutya nem látja. Otthon meg jó az is. Az exem is kinyúlt fos ruhát viselt otthon. Ha elmentünk valamerre, vagy dolgozni ment, akkor persze normálisan öltözött.

Visszagondolva én borzalmasan öltözködtem. Undormány pólók, stb.

Most nyáron lecseréltem a komplett ruhatáram, mert leesett, hogy ez nagyon nem a koromnak megfelelő öltözet volt, és ha nőt akarok, akkor valamin még változtatnom kell :D

2021. okt. 30. 01:17
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Ha jól érzi magát trógerül, semmit sem tehetsz. Felnőtt ember, már kialakult.
2021. okt. 30. 09:36
 18/23 anonim ***** válasza:
49%
Mit értesz azalatt, hogy igénytelen? Mert attól, hogy nem ingben rohangál, még messze nem az.
2021. okt. 30. 09:45
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanaz a ruha - míg nem koszos, vagy büdös, pl télen én is 2-3x felveszem (nyáron nem).

Lyukas zokni - ha nem tetszik, mosáskor selejtezd ki, én is ezt csinálom, mert a barátom mindig elfelejti kidobni

Egyébként, nyugi, amíg ez neki megfelel, nem fog másképpen öltözni.

2021. okt. 30. 09:47
 20/23 A kérdező kommentje:

nem mosok a barátomra 4 hónapja vagyunk együtt:)

de amúgy nem rossz ötlet gondoltam már rá, hogy eltűntetem haha

2021. okt. 30. 10:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!