Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért kell megsértődni, mert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kell megsértődni, mert nem szeretem, hogy öltözködés közben fogdos?

Figyelt kérdés
Vettem fel a bugyimat és belemarkolt a fenekembe, a harisnyám felhúzása közben a lábaim közzé nyúlt. Amikor szóltam neki, hogy fejezze be, akkor megsértődött, hogy miért vagyok ilyen és hogy nem is szeretem. Hiába mondom neki, hogy én szeretem, csak nem tetszik, ha öltözködés közben tapizik elvonul duzzogni.

2022. szept. 9. 12:44
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
88%
Egy nagy gyerekkel van dolgod. te felnőttként már a feladatoddal vagy elfoglalva, "ez" meg szemtelenkedik, majd elvonul. H*e az ilyen...
2022. szept. 9. 20:24
 22/25 anonim ***** válasza:
92%
#17 Nem a fogdosásra reagáltak, hogy az a tárgyiasító, hanem a tényre, hogy a kérdező kérése ellenére ugyanúgy fogdossa tovább, mintha valami berendezési tárgy lenne, akinek nem jár az önrendelkezési jog. Ne vedd már ennyire magadra ezt a kérdést, nem a ti helyzetetekről szól.
2022. szept. 9. 21:32
 23/25 anonim ***** válasza:
90%
bar en csaj vagyok de elsore lehet nekem is szarul esne, es amugy engem is idegesit ha parom fogdos mikor pont nem elvezkedni van kedvem. ilyenen megsertodni viszont nagyon folosleges sztem ha amugy meg minden okes koztetek
2022. szept. 11. 17:03
 24/25 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem ha vki tiszteletlen egy nővel kapcsolatban az red flag.
2022. szept. 11. 17:32
 25/25 anonim ***** válasza:
16%

Mert férfi :D

Komolyra fordítva a szót, a barátom is csinálja, nem azért, mert nem tisztel (dehogynem, az ágyban például maximálisan vigyáz rám és bármi nem jó, azonnal abbahagyja), hanem mert kíván.

Hát, kb. mindig. Először zavart mert "új volt", az exem kb rám sem nézett csak amikor megd.gott, a barátom viszont szeret hozzámérni, incselkedni, húzni az agyamat... Ő ilyen.

És őszinte leszek: inkább ez, mint az, amikor a másik felől egy szál punciban is sztriptízelhetsz, kb átnéz rajtad.

2022. szept. 12. 22:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!