Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire szólsz bele a párod öltözködésébe? És ő a tiédbe?
Néhány példa:
- A pasid szereti a tűsarkút. Felveszed a kedvéért? Legalább odahaza, néha?
- A csajod szeretné, ha néha inget, zakót viselj, miközben pólós, sportcipős vagy.
- A párod szól, hogy takard el magad, mert a kamasz fiatok barátai jönnek, és ne bámuljanak, hogy éppen a kertben napozol, bikiniben.
- A csajod szerint proli a baseball sapka, és kérné, hogy vedd le, és tedd el. Mondjuk a kukába.
- A pasid/csajod szóvá teszi, hogy rövid a szoknyád, és ne így menj az irodába.
- A párod megjegyzést tesz a korodra, mi szerint öreg vagy ahhoz a cucchoz, amit felvettél.
Szóval ilyenekre gondolok. Köszi a választ!
Szerintem nincs azzal gáz, ha kifejezzük, hogy mi tetszik a másikon. Az egyik paismnak jól állt a fehér, úgyhogy vettem neki egy tök jó fehér pólót, szerette is hordani. Olyan is volt, hogy egyik exem megjegyezte, hogy milyen jól állnak a bő rövid nadrágok, úgyhogy ha vele találkoztam, akkor gyakrabban vettem fel ilyet.
Szerintem ez tök oké.
És hát van az a szint, amikor kontrollálni akar a másik a ne vegyél fel ezt, ne vegyél fel azt hisztivel. Az ilyennek nyilván nem szabad engedni.
Egyik exem szólt csak bele, egyszer direkt neki felvettem egy kivágott felsőt mert szerette. Erre beszól hogy "húzd már feljebb". Neki öltöztem ki ba.szod... illetve ő nagyon igénytelen volt tehát lyukas ruhákban járt folyton, de beszólt a suliban Valentin napon, hogy az esti vacsihoz vegyek fel normális ruhát és rámutatott a pulcsimra. Ja és ő volt az egyetlen pasim aki azt mondta hogy sminkben szebb vagyok mint anélkül.
Szerencsére már vége ezzel a fa.sszal :D
3
Mondjuk az jó kérdés, hogy ha sminkben nem vagy szebb, mint anélkül, akkor miért sminkelsz? Kérdem ezt úgy, hogy én is hordok egy lazább sminket a mindennapokban, eseményekre meg a szemem is kifestem.
Bikini: magamtól is felöltöznék. Rövid szoknya: magamtól sem mennék így dolgozni. Ha ilyenekre (szépen vagy akár viccesen, de tisztelettel, nem leugatva) megkérne, a saját ízlésem és értékrendem alapján jogosnak találnám. De mivel az én ízlésem és értékrendem is ugyanez, nem kerülnek elő ezek az apropók.
Én jeleztem már neki, hogy nem a szívem csücske az, hogy melegítőben mászkál utcai ruha gyanánt, akkor sem, ha ezek szép állapotú, jó szabású, sőt márkás melegítők. Érti, de neki akkor is tetszik, ráadásul ez manapság elfogadott (sajnos tényleg divat egy ideje), ezért ő továbbra is mászkál melegítőben is, de azért ha együtt megyünk valami normálisabb helyre (szóval ami nem egy szotyihéjas focipálya lelátó), akkor azért felhúz egy farmert. Elfogadtam, nem csesztetem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!