Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire szólsz bele a párod...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire szólsz bele a párod öltözködésébe? És ő a tiédbe?

Figyelt kérdés

Néhány példa:

- A pasid szereti a tűsarkút. Felveszed a kedvéért? Legalább odahaza, néha?

- A csajod szeretné, ha néha inget, zakót viselj, miközben pólós, sportcipős vagy.

- A párod szól, hogy takard el magad, mert a kamasz fiatok barátai jönnek, és ne bámuljanak, hogy éppen a kertben napozol, bikiniben.

- A csajod szerint proli a baseball sapka, és kérné, hogy vedd le, és tedd el. Mondjuk a kukába.

- A pasid/csajod szóvá teszi, hogy rövid a szoknyád, és ne így menj az irodába.

- A párod megjegyzést tesz a korodra, mi szerint öreg vagy ahhoz a cucchoz, amit felvettél.

Szóval ilyenekre gondolok. Köszi a választ!

jan. 22. 20:26
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
93%
Nem veszek fel semmit csak a másik kedvéért, amit amúgy nem vennék fel magamtól is és nem kell semmiféle beleszólás. Én is maximum régi, lyukas, stb darabokért szólok, de ezeket jó esetben amúgy se hordja senki utcára, de van amikor már otthoni ruhának sem kéne felvenni.
jan. 22. 20:31
 2/15 anonim ***** válasza:
88%

Szerintem nincs azzal gáz, ha kifejezzük, hogy mi tetszik a másikon. Az egyik paismnak jól állt a fehér, úgyhogy vettem neki egy tök jó fehér pólót, szerette is hordani. Olyan is volt, hogy egyik exem megjegyezte, hogy milyen jól állnak a bő rövid nadrágok, úgyhogy ha vele találkoztam, akkor gyakrabban vettem fel ilyet.

Szerintem ez tök oké.

És hát van az a szint, amikor kontrollálni akar a másik a ne vegyél fel ezt, ne vegyél fel azt hisztivel. Az ilyennek nyilván nem szabad engedni.

jan. 22. 20:36
 3/15 anonim ***** válasza:
77%

Egyik exem szólt csak bele, egyszer direkt neki felvettem egy kivágott felsőt mert szerette. Erre beszól hogy "húzd már feljebb". Neki öltöztem ki ba.szod... illetve ő nagyon igénytelen volt tehát lyukas ruhákban járt folyton, de beszólt a suliban Valentin napon, hogy az esti vacsihoz vegyek fel normális ruhát és rámutatott a pulcsimra. Ja és ő volt az egyetlen pasim aki azt mondta hogy sminkben szebb vagyok mint anélkül.

Szerencsére már vége ezzel a fa.sszal :D

jan. 22. 20:36
 4/15 anonim ***** válasza:
35%

3

Mondjuk az jó kérdés, hogy ha sminkben nem vagy szebb, mint anélkül, akkor miért sminkelsz? Kérdem ezt úgy, hogy én is hordok egy lazább sminket a mindennapokban, eseményekre meg a szemem is kifestem.

jan. 22. 20:39
 5/15 anonim ***** válasza:
0%
Kössz négyes, megspóroltál egy kérdést nekem. 😅
jan. 22. 20:39
 6/15 anonim ***** válasza:
68%
Nem szólok bele, és ő sem szól bele az enyémbe, ez kontrollálás kategória lenne, amitől meg menekülőre fogom. Esetleg arra szokott kérni, hogy hordjak többször rövid szoknyát, mert szeret nézegetni benne :) Ezt el is fogadom, de ez nem az a kategória hogy megmondja mit vehetek fel meg mit nem :DD
jan. 22. 20:50
 7/15 anonim ***** válasza:
0%
Jó minőségű sminkkel talán nem annyira káros, vagy legalábbis nem károsabb, mint a budapesti levegő. Mondjuk nekem akkor sem világos, hogy ha valaki nem látja magát szebbnek sminkben, az miért fordít erre időt, energiát és pénzt? Merthogy funkcionális haszna nincs ugye, pusztán esztétikai célzatú dolog.
jan. 22. 21:00
 8/15 anonim ***** válasza:
84%

Bikini: magamtól is felöltöznék. Rövid szoknya: magamtól sem mennék így dolgozni. Ha ilyenekre (szépen vagy akár viccesen, de tisztelettel, nem leugatva) megkérne, a saját ízlésem és értékrendem alapján jogosnak találnám. De mivel az én ízlésem és értékrendem is ugyanez, nem kerülnek elő ezek az apropók.

Én jeleztem már neki, hogy nem a szívem csücske az, hogy melegítőben mászkál utcai ruha gyanánt, akkor sem, ha ezek szép állapotú, jó szabású, sőt márkás melegítők. Érti, de neki akkor is tetszik, ráadásul ez manapság elfogadott (sajnos tényleg divat egy ideje), ezért ő továbbra is mászkál melegítőben is, de azért ha együtt megyünk valami normálisabb helyre (szóval ami nem egy szotyihéjas focipálya lelátó), akkor azért felhúz egy farmert. Elfogadtam, nem csesztetem.

jan. 22. 21:00
 9/15 anonim ***** válasza:
84%
Huha nem gondoltam volna hogy ennyi kérdést kapok a smink miatt, főleg az egyikőtök milyen agresszív lol😂 ez 18 éves koromban volt akkor sminkeltem de soha nem vakolat módon. Tiniként azért szerintem kb minden lány próbálkozik sminkkel. Előtte egy barátom volt ő szólt egyszer hogy szebb vagyok smink nélkül és akkoriban le is szoktam róla csak az új srác miatt vissza mert ő ezt szerette. Utána egy darabig élt bennem ez a dolog hogy csúnya vagyok smink nélkül. Majd felnőttem rájöttem hogy ez hülyeség. Néha sminkelek pl ha esküvőre megyek vagy bulizni. Akkor látnak sminkben a férfiak. Mindenki szerint szebb vagyok nélküle és emiatt már nem is sminkelek. De kösz hogy egy tini viselkedésén így felcsesztétek magatokat😂 mivel írtam hogy a suliban szólt be tudtátok hogy tiniként volt ez ...
jan. 22. 21:36
 10/15 anonim ***** válasza:
23%
9. Meg mindig szeretsz a kozeppontban lenni viszont .
jan. 22. 23:23
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!