Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire szólsz bele a párod...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire szólsz bele a párod öltözködésébe? És ő a tiédbe?

Figyelt kérdés

Néhány példa:

- A pasid szereti a tűsarkút. Felveszed a kedvéért? Legalább odahaza, néha?

- A csajod szeretné, ha néha inget, zakót viselj, miközben pólós, sportcipős vagy.

- A párod szól, hogy takard el magad, mert a kamasz fiatok barátai jönnek, és ne bámuljanak, hogy éppen a kertben napozol, bikiniben.

- A csajod szerint proli a baseball sapka, és kérné, hogy vedd le, és tedd el. Mondjuk a kukába.

- A pasid/csajod szóvá teszi, hogy rövid a szoknyád, és ne így menj az irodába.

- A párod megjegyzést tesz a korodra, mi szerint öreg vagy ahhoz a cucchoz, amit felvettél.

Szóval ilyenekre gondolok. Köszi a választ!

2024. jan. 22. 20:26
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
51%

Nálunk úgy néz ki, hogyha nem “alkalomhoz illően öltözünk”, akkor szólunk.

Egyikünk sem egy nagy öltözőmágus, de én már vesztem össze a férjemmel azon (és meg kellett guglizni, meg az anyját felhívni), hogy esküvőre és temetésre nem megyünk farmerben.

Konferenciákra mindig berakatok vele egy-két inget is, ha mégis egy elegánsabb lenne, akkor legyen nála (vagy legalább poló-ing), de sose vette még fel.

Ő általában azért szól rám, hogyha megint kirándulni megyünk, akkor legyen nálam olyan cipő, ami miatt nem leszek kiborulva, hogy most vettem és tönkre is ment vagy feltöri a lábam.

Illetve, mikor évi 2x kb (jó esetben) eljutunk vásárolni, akkor mondjuk, ha valami szerintünk nem áll jól.

Bár mióta találtunk egy nadrágot, ami neki jól áll és 4 színben kapható és 6 színben pólót is és évek óta lehet ugyanott venni, azóta nincs nagy probléma ezzel. Én meg megyek anyummal és a tesómmal vásárolni inkább, mert látványosan végigszenvedi évente kétszer azt a kemény fél órát, amíg vásároltam. Az egyetlen kivétel a Decathlon, oda közösen járunk.

2024. jan. 22. 23:24
 12/15 anonim ***** válasza:
90%

Nem szól bele, és le lehet pontozni, de szakítanék, ha megtenné. Mindketten normálisak vagyunk, tudjuk, mikor kell felöltözni, mikor lehet lazábbnak lenni.

Dress code miatt simán lehet szólni, de engem aki megismer, úgy ismer meg, hogy nem hordok magassarkút, szóval nem érteném, miért akar öltöztetni olyanba, ami nem én vagyok.

2024. jan. 23. 00:18
 13/15 anonim ***** válasza:
12%

Távkapcsolatban vagyok egy lánnyal, legszívesebben megtiltanám neki hogy ne hordjon haspólót és ne dekoltázsozzon. (Magyarul ne rakja ki a mellét, és a hasát)

Gyűlölöm hogy nem vagyok mellette és a fiúk meg nyugodtan tudják bámulni. Fiatalok vagyunk mindketten.

2024. jan. 23. 01:07
 14/15 anonim ***** válasza:
95%

Nem. Ha valami tetszene a másikon, az szoktuk jelezni, de nem kötelező betartani. De többnyire azért hallgatunk ilyen esetben a másikra, mert szeretnénk egymásnak tetszeni. Mit tudom én, ha mondom a barátnőmnek, hogy szerintem jól állna neki valami rózsaszín, csipkés fehérnemű, akkor felveszi, mert örömet akar okozni. Én meg vettem már fel férfitangát a kedvéért, mert szerinte az a szexi. :D

Az ilyen sokat mutat-e a ruha kérdésben nem visítozom. Az én barátnőm, ruhában, akármilyen kevés is, tőlem nézegetheti, aki akarja, úgyis velem fog ágyba bújni, engem fog éjszakánként ölelni, stb. Én büszke vagyok rá, hogy milyen csinos. Tőlem a nyaraláson készült fürdőruhás fotókat is posztolhatja, ha szeretné, engem nem zavar.

Más kérdés alatt láttam olyat, hogy valaki azon pörög, hogy mi van ha más a csaj fotóira/látványára veri otthon és azért nem örül az ilyesminek. Én meg azt mondom, hogy nem érdekel, hogy ki mire veri otthon, nem képzelem el a férfiakat, hogy épp arra verik este, hogy délelőtt látták a barátnőmet egy rövid szoknyában. Ő magában veri, nekem meg ott a barátnőm, engem szeret, velem bújik ágyba, stb. Sztem itt nem nekem van okom a féltékenységre. :D

2024. jan. 23. 02:04
 15/15 -Belthazor- ***** válasza:
Semennyire.
2024. jan. 23. 06:05
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!