Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érthető, hogy elegem lett, hogy beleszól az öltözködésembe, mindennek lehord, és ezért nem megyek el vele nyaralni?
Holnap mennénk nyaralni a párommal úgy, hogy a szülei is jönnek. Régóta szervezzük már.
Viszont, ma összevesztünk nagyon durván azon, hogy pakolás közben kikészítettük a ruhát, amiben utazni fogunk, és a párom realizálta, hogy jóga leggings-ben mennék. Már többször voltak beszólásai, de mindig azt mondta, hogy "csak viccelt" (pl. olyanok, hogy azt mondta, hogy húúúha, ezt csak akkor vedd fel ha veled vagyok, vagy akkor se). De most teljesen komolyan kikelt magából, hogy mit képzelek, hogy a reptéren ilyen ruhában mutatkoznék, ahol üzleti útra is indulnak emberek, alapból nem utcára való, büdös qrva hatását kelti, és a szülei előtt is szégyent hoznék magamra és rá is. Mondtam, hogy én sokszor utaztam, és megszokott dolog a családunkban, hogy a legkényelmesebb cuccainkban megyünk, és amúgy ha körülnéz a reptéren, számtalan ember van, aki akár suhogós melegítőben, zokni + otthoni papucs kombóban, vagy szintén leggingsben, esetleg sportoláshoz szánt rövidnadrágban utazik. Először azt mondta, hogy csak kitalálom, ő soha életében nem látott ilyet, utána pedig azt, hogy ezek mocskos, illetlen prolik, és ne ez legyen már a mérce.
Nos, én allergiás vagyok régóta az ilyen férfiakra, akik meg akarják szabni, hogy mit vegyen fel a másik, és egyből erkölcsi kérdést csinálnak ilyenekből ("qrvás" "szégyen" és társai), szóval fájó szívvel, de kipakoltam a bőröndből, és közöltem, hogy nem megyek.
Egyáltalán nem veszi komolyan, azt hiszi, hogy csak egy kis durci és úgyis megyek.
Kicsit szeretném látni, hogy mi a valóság kívülállók szerint, hogy tényleg veled szaladt-e el a ló, vagy én nem látok tisztán a dühtől.
A döntésem viszont úgy érzem, hogy végleges.
Váljatok külön, ha nem egyezik az ízlésetek! Ennyi.
Valószínűleg a félreérthető helyzeteket szeretné megelőzni. Idegen országokból, más szokásrendszerrel élő emberek bármilyen megnyilatkozásai váratlanul érhetnek bárkit.
Esetleg korábban olyan vallási/erkölcsi tapasztalatai voltak a családjában, amelyek feljöttek a régen eltemetett múltjából. Semmit nem lehet előre tudni...
" számtalan ember van, aki akár suhogós melegítőben, zokni + otthoni papucs kombóban, vagy szintén leggingsben"
Na ilyen igénytelen emberrel se sokáig lennék együtt (valószínűleg össze sem jönnék vele)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!