Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/Nők a ti párotok vagy akár férjetek is szokott beleszólni az öltözködésetekbe? Ti, hogy reagáltok?
Nőjj fel. Ez szerintem mindkettőtöknek hasznos lenne.
Hordj nyugodtan olyan ruhákat, amikben jól érzed magad. Ha neki nem tetszik, akkor nyugodtan mehet a sunyiba.
Nekem volt exem, aki folyton beleszólt, hogy hogyan öltözködöm, mindig megjegyezte ha valami nem tetszett neki és mutogatta az utcán járkáló, az én stílusomhoz képest 180 fokos eltérést mutató csajokon, hogy "na, ez tetszik!". Igyekeztem a kedvében járni, de az nem én voltam. Amikor meg magam adtam, amibe elméletileg anno beleszeretett, akkor meg kötözködött, hogy ez nem az, amit ő rajtam szeretett volna látni. Hát, oka van annak, hogy ex :D
Neked is ezt tudom tanácsolni- soha ne akarj más lenni, mint aki vagy, csak mert félsz a konfliktust felvállalni az aktuális pasiddal. Ő a maga részéről korlátozni akar, ez már egy intő jel, de egyébként is, ha ennyire nem bízik benned és még meg is akar változtatni, akkor nem téged szeret, csak egy idealizált képet magában rólad. Amit egyébként én hiába mondok, mert neked kell magadtól rájönnöd ezekre- részben azáltal, hogy felnősz.
Egyrészt a párod betegesen féltékeny és uralkodó (valószínűleg azért mert ő simán megcsalna), másrészt ha van párunk akkor nem pakoljuk ki mindenünket.
Egyébként az én párom speciel nem szokott beleszólni, maximum ha valami ízléstelenül rövid/átlátszó/kivágott. De alapból nem is hordok kihívó ruhákat. Egy-két ruhadarabot mutat néha, ami tetszik neki, ezeket meg szoktam venni, ha nekem is tetszenek. Nem neki öltözködök, hanem magamnak de azért hagy örüljön néha.
Az első elég frappáns volt. 😅
És még igaza is van. 😏
Magadnak öltözz, úgy ahogy szeretnél, és ebbe senki emberfiának nem lehet beleszólása, még a párodnak sem.
Nem olvastam végig, csak a kérdésre válaszolok.
Nem szól bele, de tanácsokat ad, hogy mi állna jól, vagy neki mi tetszik.
Nem ugyanaz a kettő: attól függetlenül még választhatom azt, ami neki kevésbé tetszene.
22/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!