Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Joga van a páromnak beleszólni, mire költök?
Ő rám abszolút nem költ. 2,5 év alatt kétszer kaptam virágot. Tavaly évfordulóra és karácsonyra megintcsak semmit.
Én eddig mindig dolgoztam, ő nem. Akkor se nagyon engedett vásárolni magamra, így a pénzem nagyrészét (fél millió) elraktam. 4 napja nincs munkám, de folyamatosan keresgélek.
A lakást, rezsit és kaját így is felesbe fizetjük. A megtakarított pénzemen kívül van még 20 ezrem magamra.
Én sose szólok bele, ő mire költ, vagy mit vesz magának, és szívesen adtam neki pénzt is, még dolgoztam, mivel ő keveset keresett. Fél év alatt 150 ezrembe voltak a dolgai, de ha felhoztam, hogy talán elég lesz, levágta a hisztit.
Most szerettem volna magamnak a saját 20 ezremből venni valamit, ami 3000Ft lett volna. Levágta a raplit, hogy ha meg merem venni, ott az ajtó.
Az exét annak idején rendesen pénzelte, 30 ezres virágcsokrok heti rendszerességgel meg 1 millió Ft kölcsönbe, amit nem kellett visszaadni, és így tovább....
Én meg még a saját pénzem se költhetem...
(Most akármennyire kiakadtam, nem költözhetek el, mert nincs munkám)
Mit szeretsz egy ilyen emberben? Miért vagy egy olyan alakkal, aki ennyire uralkodni akar rajtad, aki ennyire nem tisztel, követelőzik, és így bánik veled? Mit ad neked ez a kapcsolat, hogy megéri a folytonos önzőséget és alázást tűrni?
4 napja nincs munkád, eddig folyamatosan dolgoztál, úgyhogy feltehetően lesz hamar megint. Abban a pillanatban otthagynám ezt a tuskót, inkább bérelnék szobát valahol és soha nem néznék vissza.
Egyébként az egészen biztos, hogy amint munkát szereznék és el tudnék költözni, ott hagynám őt a pcsába. Szerelem ide vagy oda, ez nem működik.
Mikor értitek meg hogy senki nem szólhat bele vagy irányíthatja az életeteket!!!Ha már felnőtt vagy akkor magadért felelsz.
A döntéseidet nem foghatod másra.Hiába mondja a barátod hogy azt ne vedd meg,a döntés akkor is a tied.
Amugy ahogy már írták amint tudsz keress egy másik lakást és hagyd ott azt a pasit.
Neki se lehet könnyű, ha előző nője átvágta, most pszichésen így védekezik az újabb kudarc ellen.
Talán még nem bízik meg benned teljesen.
Ettől függetlenül a srác egy tapló. A helyzet ráadásul igencsak nehéz. Mert ha csúnyán összevesztek, nem lesz hol laknod. De ha meghúzod magad és hagyod h zsarnokoskodjon az egy életre szóló sebet okoz majd, szóval szakítás lesza vége mindenképp, ha ezt így hagyod.
Le kéne ülni 2 értelmes felnőtt ember módjára átbeszélni a dolgokat. Nem veszekedni stb, hanem megmondani h te mit szeretnél és átbeszélni.
Az tiszta sor, h ez a te pénzed, de amíg nem adsz bele a lakhatásba addig valamennyire jogosan szól bele, de mondom ez nem tiszta ügy. A legjobb lenne tisztázni a dolgokat, te fizeted a lakbér felét ő viszont hagyja h arra költs amire akarsz. Szerintem ha van egy csöppnyi esze akkor ezen nem kéne fennakadnia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!