Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Mennyire engeditek beleszólni a pasitokat a hajatok hosszába/színébe? Kikéritek a véleményét?
Nem,hosszu derekig érő fekete hajam vawm (nem vagyok roma)
Soha nem festetném,vágatnám.
Eddig meg mindenkinek tetszett.
N25
Szeretek változtatni a hajamon, és ki is szoktam kérni a pasim véleményét.
Szokott is javasolni színt és fazont. De ha nekem nem tetszik, akkor elfogadja és nem akarja rám erőltetni.
Ugyanígy fordítva: Ha valamilyen szín/fazon nagyon nem tetszik neki, akkor azt én is elfogadom, és nem csináltatom meg. Tépett hajon gondolkoztam pár hónapja, de a pasim kedvéért inkább lemondtam róla.
Most épp mahagóni-vörös, ami az ő ötlete volt, és nekem is megtetszett.
A fazonja amolyan Jennifer Aniston-féle, ez viszont az én ötletem volt
Nem csinálok feminista hisztit, hogy "brühühűű, ez az én fejem, azt csinálok vele amit akarok". Igenis egy párkapcsolatban - főleg ha együtt is élünk - meg kell tanulni együttműködni. A másik kinézetével kapcsolatban is kell hogy legyen az embernek véleménye, amit meg kell tudni beszélni.
Én nem festhetem a hajam sajnos, szóval a színében nem tudok változtatni.
Egyéb dolgokban kikérem a véleményét.
Az én párom nem is nagyon szólna bele, mindig azt mondja, hogy nem ért hozzá:)
Amikor elkészül a hajam látom én rajta a reakciót.Ha sejtelmes a mosoly akkor tudom, hogy jó lett. Szóval inkább a vacsorát szoktuk megbeszélni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!