Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csajok! Mennyire engeditek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Mennyire engeditek beleszólni a pasitokat a hajatok hosszába/színébe? Kikéritek a véleményét?

Figyelt kérdés
Ha a pasitok kérné, hogy vágassátok le/fessétek be, akkor vállaljátok?
2017. máj. 17. 00:50
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
Csak a férjem kedvéért tuti nem festeném be vagy vágnám le. De amikor bizonytalan voltam, hogy fekete vagy vörös legyen, kikértem a véleményét. Vöröst javasolt, kipróbáltam, de feketével éreztem magam jobban, hát visszafestettem feketère. Mostmár öregít a fekete, ezért váltottam barnás- vörösesre. De soha nem problémázott ezen. Kicsit sajnálja, amikor fodrászhoz megyek (kb. 1-2 évente) és sokat vágatok, de tudja, hogy ha egyszer el van törve a haj, akkor le kell vágni. 28/N
2017. jún. 5. 08:42
 22/34 anonim ***** válasza:
Természetes vörös - férjem soha nem kérte,hogy fessem be....sőt kézzel-lábbal tiltakozna!
2017. jún. 5. 09:50
 23/34 anonim ***** válasza:
A véleményét mindig kikérem, hiszen szeretném, hogy neki is tetszen és ne csak nekem. A beleszólás más kérdés, ha azt mondaná, hogy szőkéről váltsak vörösre, azt nem tenném. Ha csak más árnyalatú szőke tetszene neki, vagy azt mondaná, hogy kicsit lehetne hosszabb átgondolnám. De sosem szólt még bele, szereti a hajam :)
2017. szept. 5. 20:13
 24/34 anonim ***** válasza:
Off! De pasi véleménye is jöhet? Ha egy lányt megismerek egy adott hajjal úgy tetszik meg! Volt egy exem aki elcsúfìtotta magát...szép hosszú haját levágatta és nekem nem tetszett a színe se! Szerintem rövid haj/hosszú haj más más karaktert ad az arcnak is! Aztán egy másik lánynak is szép haja volt de amikir bálokra/ballagóra/kiöltözős bulikra mentünk nagyon idétlen volt az ünnepi frizuja. Lányok ìzlésében általában megbìzok, adok a véleményükre ezért ha mondták ilyen vagy olyan haj állna jól azt kipróbáltam max ha nem volt jó géppel letoltam.
2017. szept. 5. 20:28
 25/34 anonim ***** válasza:
66%
Nem szoktunk beleszólni ilyenbe. Barátnőm mondta, hogy be szeretné festetni a haját és kérdezte, hogy jó lesz-e, tetszeni fog-e és küldött egy csomó képet, hogy milyen legyen és válasszak. Mondtam neki, hogy az ő feje, nem szeretnék beleszólni, az ő döntése, de nagyon cuki volt, hogy kérdezgette és olyat szeretne, ami nekem is tetszik :)
2017. szept. 6. 07:16
 26/34 anonim ***** válasza:
Nem szól bele, én testem én hajam azt csinálok vele amit akarok. Úgyszint hidegen hagy az ő haja is engem
2017. szept. 28. 16:16
 27/34 anonim ***** válasza:
Nem, a hajam az enyém, én kell jól érezzem magam így. Ez vonatkozik a ruházatomra, sminkelésre is. Fordítva sem szólok bele, azért szerettem meg, nem azért, hogy később belekotyogjak, hogy szerintem így meg úgy nézz ki.
2017. nov. 12. 17:04
 28/34 anonim ***** válasza:
Nem engedek se a színben, se a formában. Fordítva, ha vmi őrült kefehajat, pávását készülne, azt viszont nem engedném.
2017. nov. 12. 17:25
 29/34 anonim ***** válasza:
Egyij barátnőmnel amikor összejöttem akkor a fenekéig ért a haja. Azt se szó se beszéd levágatta vállig efy héttel később. Amikor rájérdeztem hogy ezt mégis hogy gondolta akkor csak annyit mondott hogy már megvagyok neki már nincs rá szüksége. Most már röhögök rajta, de akkor majd megvesztem az idegtől.
2017. nov. 12. 17:41
 30/34 anonim ***** válasza:
Fordított eset: én kopasz voltam, barátnőm kérésére van rövid hajam, de én is akartam mert jól áll, csak a kopaszság egyszerűbb volt.
2017. nov. 12. 18:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!