Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csajok! Mennyire engeditek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Mennyire engeditek beleszólni a pasitokat a hajatok hosszába/színébe? Kikéritek a véleményét?

Figyelt kérdés
Ha a pasitok kérné, hogy vágassátok le/fessétek be, akkor vállaljátok?
2017. máj. 17. 00:50
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
100%

A máik oldalról egy vélemény:

javasolni, főleg tiltani nem szoktam, úgy gondolom, hogy,van annyira felnőtt és ismeri annyira magát, hogy el tudja dönteni, hogy mit vállal be, mit próbál ki. Legfeljebb ha nem tetszik, akkor annyit mondok neki, hogy "szívem, ezt a színt/stílust/akármit ha nem muszáj, többet ne erőltesd".

2017. máj. 17. 07:26
 12/34 anonim ***** válasza:
Csak akkor engedek ilyet, ha már több hónapos, Stabil, kölcsönösen Odaadó kapcsolatunk van már. Addig semmi értelme az ilyen jellegű beleszólásoknak.
2017. máj. 17. 07:45
 13/34 anonim ***** válasza:

én kikérem. 6 éve vagyunk együtt, szóval nem ilyen pár hónap után beszél bele hogy nézzek ki.

a kedvéért nem vállalnék be semmit, csak ha nekem is tetszik és én is akarom. de olyat se csinálnék magammal, amivel neki nem tetszem.

2017. máj. 17. 08:52
 14/34 anonim ***** válasza:

Nem bánom, ha elmondja a véleményét, ahogy ő sem, ha én mondom el az enyémet. Viszont én többet foglalkozok divattal, színekkel, formákkal, úgy általában esztétikai kérdésekkel. Őt az ilyesmi nem nagyon érdekli. Úgyhogy ez kb. úgy néz ki, hogy ha mondjuk vesz egy inget, akkor elmondom neki, hogy szerintem ne a feketét vegye meg, mert a világos, hideg színeihez jobban illik a szürke vagy egy nem túl sötét kék. De úgyis ő dönt.

Ha pedig én mennék hajat festetni, ő úgyis csak azt mondaná, hogy próbáljam ki a szőkét vagy a vöröset. Azt, hogy melyik árnyalat állna jól, én jobban tudom, ő nem foglalkozik ezzel, csak az összképet értékeli.

2017. máj. 17. 10:11
 15/34 anonim ***** válasza:

Nem igazán. Úgy vagyok vele, hogyha egy hajvágástól "kiszeret" belőlem (festetni nem festetem), akkor nem is baj, hogy megszabadulok tőle. Mondjuk az értékrendünk nagyjából egyezik, szóval ilyen extrém hajam (neonzöld, felnyírt, kopasz, raszta stb.) sosem lesz.

Volt olyan hajam, ami nem tetszett neki, de később kiderült, hogy csak azért, mert jaj, megszokott az előző hajammal, aztán amikor telt az idő, abbahagyta a "picsogást"... volt, hogy el is felejtette, hogy anno azért is picit durcizott, hogy levágattam picit mell fölé érőből a hajamat vállig érőre, meg amikor frufrut vágattam, akkor megpróbálta oldalra fésülni :D. Mondjuk szerencsére ő megértette, hogy az én hajam az én döntésem, és lehet olyan, hogy megunom a hajam, és olyan is, hogy praktikus okokból vágatok belőle (töredezett hajvégek vagy épp nem akartam nagyon hosszú hajat nyárra a dögmelegbe).

2017. máj. 17. 10:39
 16/34 Sunshinedoll ***** válasza:

Semennyire :D Az én hajam az én dolgom. Nyilván meghallgatom a véleményét, de úgyis én csinálok vele, amit akarok.

Mondjuk nekem még egy pasim se volt olyan s-ggfej, hogy nekiálljon parancsolgatni, milyen hajat csináltassak. Főleg, ha mondjuk ilyeneket kér, de kifizetni nem akarná :D

2017. máj. 17. 19:43
 17/34 anonim válasza:

Barátom azt akarja hogy barna legyen, de én soha nem festeném barnára.(nekem túl unalmas lenne) :D Kék hajam van és imádom, barátom kevésbé, de én úgy gondom hogy aki szeret az szeressen úgy ahogy vagyok. Én így érzem jól magamat.

Mondjuk a hosszával mindketten meg vagyunk elégedve.

2017. máj. 18. 00:20
 18/34 anonim ***** válasza:
sok lehet a hajfetisiszta pasi mert hetek óta sok a hajas kérdés
2017. máj. 19. 22:12
 19/34 anonim ***** válasza:
Az én barátom annyira szól bele kb, hogy legyen hosszú, ne vagassam le rövidre, de amúgy nem nagyon mondunk semmi konkrétat a masiknak
2017. máj. 19. 22:19
 20/34 anonim ***** válasza:

Én mindig kérdezem ilyen külsőséges dolgokról, de nem azért mert utána követem a mondott dolgait, hanem csak mert érdekel. Pl. most szeretném baromi hosszúra megnöveszteni a hajamat, és ő azt mondta, a fenékig érő túl hosszú haj neki már nem tetszik. Hát kakálok rá. :D Olyat akarok. A nagyon túl rövid se tetszik, neki, hanem az olyan nyak középig érő legalább. De a kedvenc hajhossza az kb. az ami most van nekem, szóval ami a kulcscsont és a mellek alatt végződik, az az intervallum. Nekem most ennek a mellem közepéig ér, hátul pedig hátközépig. Amúgy sosem volt még olyan hosszú hajam, mint amilyen most van. Volt már "pixie cut" hajam is, de rettenet volt, főleg mert magas lány vagyok, és a rövid haj nyújt, hosszú haj összenyom. :)

Festést nem csinálnék a kedvéért, max ombrét ha nagyon akarna, amivel nem kell fodrászhoz futkosni. Levágatni nem vágatnám le a kedvéért, most nagyon szeretnék végre jó hosszú hajat. Előbb utóbb úgyis le fogom vágatni, mivel baromi sok időt, energiát, pénzt visz el. XD De egyelőre kárpótol ha belekap a szél, vagy ha az árnyékomra nézek a földön, ami mellett lebegnek a hosszú hajtincsek. :)

2017. máj. 28. 18:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!