Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kezeljem, hogy a Párom édesanyja megpróbál mindenbe beleszólni és mindenről tudni akar?
Anyám kicsit hasonlít a fent említett nőre.
Én leszabályoztam mindig ha ilyesmit csinált, szóval a párodnak kéne ezt rendeznie vele.
Amúgy meg egy ilyen után simán mondanám neki menyjen akkor és nézze meg egyedül, mi meg majd a párommal megnézünk egy másikat!
Azért a pénze jó lenne mi ? Nem kötelező most sajátot venni. Gyűjtsétek össze ti rá a pénzt és anyukának egy szava sem lehet.
31/f
Gondolj arra, hogy az anyja is volt fiatal nő, akit ugyanez zavart az ő anyósában.
Ha lesz gyereked, vlsz te is ilyen leszel...
Nekem nincs szuksegem a penzere... Egyebkent nem O gyujtotte hanem a keresztanyja de nyilvan en ugymond errol nem tehetek, de nem is kerem tole, hogy mondjon le arrol amit neki gyujtogettek .. En javasoltam,hogy varjunk meg,atbeszeltuk, hogy miert lenne jó most venni... Nem kell ilyenekkel vadolni,hogy a penz jo lenne.
Kedves utolso van gyermekem es soha nem fogok a nyakaba akaszkodni ha a Parjaval keresik uj otthonukat. Mindenben segitem majd, tamogatni is fogom de ilyen esetben akkor megyek el ha O ezt keri tolem. Nyilvan ha ok mint felnott emberek majd ketten szeretnenek nezelodni,en ezert nem fogok hiszteriazni mint egy 5 eves gyerek. Egy szulo tartsa tiszteletben a mar felnott gyermeke kereset. Ha meg segiteni csak ilyen modon szeretne hogy ennek ez az ara, nyilvan senki nem keri.
En 20 evesen jottem el otthonrol nem szolnak bele az eletembe,akkor jonnek el valahova vagy akkor tesznek barmit ha megkerem oket.
Nem vagyok rosszindulatu csak engem is meglehet erteni,hogy csak mert nekem nem olyan a hatterem, engem kizarni mindenbol,soha semmibe ne legyen beleszolasom..stb. Mert neha ugy latom ezt szeretne elerni. En mindent magamnak szedtem ossze hosszu evek alatt mert a szuleimnek nem volt lehetosege anyagilag tamogatni. Nem mindenki jon ugyanonnan ettol meg a masik nem er kevesebbet.
Kedves 4-es 31F
Az én párom ( ffi) szülei is adnak némi önerőt a lakáshoz, de nem anynira fogytaékos hálistennek anyósom, hogy felutazzon hozzánk lakásokat nézni.
A kedves mama is be akar majd költözni tán? Vagy úgy mégis miért kéne beleszólni meg megnézni a PÁR milyen lakást vesz magának? Nem sok keresnivalója van a háznézegetésnél, és kész. Ők ketten költöznek, így ez igazán rájuk tartozik.
Az meg, hogy adnak pénzt, az ő egyéni szuverén döntésük.
Hálistennnek nem mindenki ilyen, hogy cserébe jól leszabályozlak, mert életképtelennek tartalak.
A párod dolga lenne a sarkára állni anyucival szemben, hogy hol a határ ebben a sztoriban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!