Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akar ebbe a párom beleszólni?
Júliusban lesz az esküvőnk, most véglegesítjük a vendéglistát. Nem lesz nagy, 50 fő.
Párom nem akarja, hogy a saját anyám ott legyen, múltbéli dolgok miatt.
Alkoholista volt, elvettek tőle minket a testvéreimmel és nevelőszülőkhöz kerültünk, pár éve bukkant fel az életünkbe.
Bár nem mondom, hogy megbocsátottam neki, amit tett, mert ezt nem lehet, de mégis meg akarom hívni az esküvőmre. Párom viszont ellene van, szerinte azok után, amit tett, semmi keresnivalója nincs ott.
De hát mégis csak az anyám, nem? Miért nem dönthetek ebben én?
25 éves menyasszony
Azert akar beleszolni, mert az o eskuvoje is.
Tehat van joga beleszolni...
Ketlem, hogy csak ugy a hasarautott es azert mondja, hogy ne legyen ott az edesanyad.
Valoszinu teged akar vedeni.
Meg kell beszelnetek, foleg, hogy enyeg, az eletetd egyik legszebb napjat akar tonkre is teheti, ha valami balul sul el koztetek az anyaddal. Amire az elozmenyek tekinteteben van is esely.
Kompromisszumra kell jutnotok a volegenyeddel, beszelni rola.
Csak kotelessegbol ne hivd meg, vszont ha mas okokbol szeretned, hogy ottlegyen akkor hivd meg.
Nekem nem lenne eleg ok a meghivasra a "megiscsak az anyam" erv
(Nekem nagyon jo kapcsolatom van az enyemmel, tehat nem tapasztalatbol irtam, vagy azert mert nekem is problemas helyzetem van vele)
Nem kötelességből hívom meg, hanem mert tudom, utólag bánnám, ha másként döntenék. Lehet mondani, hogy a lelkiismeretemet nyugtatom meg, nem tudom, csak azt, hogy ezt érzem helyesnek.
Tisztában vagyok vele, hogy védeni akar, de ezzel nem azt éri el.
Akkor ezt kell elmondanod a volegenyednek.
Szerintem ha elmondod, hogy atgondoltad, es megbannad ha nem hivnad...stb akkor nem fog ellenkezni, de talan a sajta parombol indulok mi, hiszen nem ismerem tiedet.
Talan meg akarta hagyni a lehetoseget, hogy ne erezd amiatt magad rosszul ha nem akarod meghivni.
Persze csak talalgatok, mert nem hallottam a beszelgeteseteket...
3-as
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!