Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Miért akar ebbe a párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akar ebbe a párom beleszólni?

Figyelt kérdés

Júliusban lesz az esküvőnk, most véglegesítjük a vendéglistát. Nem lesz nagy, 50 fő.

Párom nem akarja, hogy a saját anyám ott legyen, múltbéli dolgok miatt.

Alkoholista volt, elvettek tőle minket a testvéreimmel és nevelőszülőkhöz kerültünk, pár éve bukkant fel az életünkbe.

Bár nem mondom, hogy megbocsátottam neki, amit tett, mert ezt nem lehet, de mégis meg akarom hívni az esküvőmre. Párom viszont ellene van, szerinte azok után, amit tett, semmi keresnivalója nincs ott.

De hát mégis csak az anyám, nem? Miért nem dönthetek ebben én?

25 éves menyasszony

2013. márc. 23. 22:45
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
A vőlegényed valószínűleg nem csak azért nem akarja ott látni, mert haragszik rá a te sorsod miatt. (joggal) Egy esküvőn a vendégek inni is szoktak. Lehet, hogy attól fél, az "örömanya" az előélete miatt nem tud mértéket tartani, és tönkreteszi azt az alkalmat (is) ami nektek nagyon fontos. Nehéz ügy... Én szívem szerint a pároddal értek egyet. Esetleg az "alkoholmentes" szertartásokra meghívnám, de a vacsorára, ahol már kicsit elengedheti magát mindenki, nem. Ezzel teljesülne a te elképzelésed is, és nem kellene attól sem tartani, hogy bármi baj legyen.
2013. márc. 24. 03:01
 12/14 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó, ezen én is hezitáltam (előző vagyok), hogy csak az egyik részére hívom meg apám, a vcsira nem, de ezzel az a probléma, hogy mégis hogy mondod azt meg neki, hogy na most menjél szépen haza, mert te a vacsorára nem jöhetsz, mint más vendégek,mert nem bízom benned, mert alkoholista vagy, és le fogod inni magad? Ez annyira cink helyzet megintcsak, hogy őt félúton "hazaküldöd", amiből ugyanolyan vagy még nagyobb sértődés lesz, mintha el sem jönne. Ezért láttam az egyetlen megoldásnak én, hogy eltitkolom előle az esküvőt. Ő nem látta volna be soha, hogy ő nem méltó oda eljönni, hogy megbízhatatlan, ha részeg, és utálatosan viselkedik. Egy alkoholistának nincs ekkora önkritikája, hogy fogja, és szépen hazamegy a szertartások után, belátva, hogy neki nem való az alkoholos party.
2013. márc. 24. 03:25
 13/14 anonim ***** válasza:

Szerintem ez a te döntésed kell, hogy legyen, mivel a te édesanyádról van szó...

Ilyen helyzetben az én párom biztosan rám hagyná a döntést!

2013. márc. 24. 10:52
 14/14 anonim ***** válasza:

Szerintem meg túl rövid az élet ahhoz, hogy múltbéli sérelmeken rágódva töltsük. Anyukád alkoholista VOLT. Az enyém egyedül hagyott apám halála után egy bérlakásban, 14 évesen. Na és? Vagont raktam éjszakánként, hogy legalább a középiskolát elvégezzem. Amikor gyerekem lett, megbocsátottam anyámnak, mert az unokájától nem akartam megfosztani.

A párod pasiból van. A pasiknak az esküvő korántsem annyira fontos nap, mint a nőknek, jobb, ha rádhagyja, kit hívsz meg, kit nem. Főleg a te családod tagjai közül. Jót akar, csak amolyan pasi módra. Ne hagyd. Győzd meg,, neked van igazad.

2013. márc. 28. 18:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!