Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Miért akar ennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Miért akar ennyire beleszólni a dolgaimba a párom, már a kapcsolatunk elején, nektek volt ilyen?

Figyelt kérdés

Sziasztok,1 hónapja vagyunk együtt én L/20 ő F/22.

Az elején nem is volt annyira intenzív ez a dolog,de az utóbbi időben a barátom mindenbe beleszól.

Hogy öltözködöm,miért beszélek telefonon annyit barátnőmmel,miért msn-ezek a fiú osztálytársammal,mit akarok tőle,már az általános óta egy suliba járunk,sosem volt köztünk semmi,de nagyon jó barátok vagyunk,neki 2 éve barátnője van.

Nem szereti ha sminkelem magam,még ha ő nem is látja,múltkor barátnőm születésnapi bulijába mentem el,utána találkoztunk,és teljesen ki volt akadva,hogy egy lánynak miért kellett kisminkelni magam,tuti voltak ott pasik is.

Megjegyzem hogy ha a sarki boltba megyünk,neki akkor is alap a tökéletesen zselézett haj,a legjobb ing....

Ő a második barátom,az előző párom is meg akarta szabni,hogy mit tegyek,kivel beszéljek,hogy nézzek ki,pedig utálom ezt....neki is elmondtam,de úgy látom nem hatotta meg

2013. máj. 16. 16:12
 1/8 anonim ***** válasza:
Nekem most van először barátom, de sose szól bele, hogy mit csinálok.
2013. máj. 16. 16:21
 2/8 anonim ***** válasza:

Alaposan tedd helyre,hátha vissza vesz,mert bajok lesznek.

Am. birtoklási vágy,azt hiszi a tulajdona vagy.

2013. máj. 16. 16:21
 3/8 anonim ***** válasza:
Első vagyok, akérdésre meg nem válaszoltam :D Na a lényeg, hogy szerintem nagyon féltékeny, ez egyértelmű, de nem kellene ennyi túlzásba vinni. Birtokolni akar téged...
2013. máj. 16. 16:22
 4/8 anonim ***** válasza:
Ha ellenállsz, és úgy csinálsz mindent, ahogyan neked jó, annak ellenére, hogy ő mit mond, akkor előbb utóbb leszokik róla. Legalábbis az én párom már nem csinálja. Megunta, hogy úgyse úgy ugrálok ahogy ő fütyül..
2013. máj. 16. 16:23
 5/8 anonim ***** válasza:

nekem volt már ilyen "barátom". 3 évig voltunk együtt érzelmileg is zsarolt. beleszólt még abba is hogy milyen legyen a frizurám(festésről meg szó se lehetett, pedig szőkén ismert meg, de barnára kellett váltanom. amikor meg ismét felhoztam a szőke haj témát, azt mondta, hogy szó se lehet róla).

minél előbb menekülj, mert ez nem normális dolog.

2013. máj. 16. 16:24
 6/8 A kérdező kommentje:

ma 16:24

hát azért az sem semmi,hogy még a hajad színét is szabályozta ......

2013. máj. 16. 16:27
 7/8 anonim ***** válasza:
Menekülj!
2013. máj. 16. 16:50
 8/8 annamari69 ***** válasza:
27 éve ismerem a férjem, sosem szólt bele a dolgaimba, én sem az övébe, oda megy, ahová akar, úgy öltözik, azt csinál, amit akar... én is, szerintem ez alap, sosem tűrnék el egy olyan embert, aki megszabja, mit tegyek.Nem vagyok gyerek, sem fogyatékos, önálló felnőtt emberekről van szó.
2013. dec. 29. 11:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!