Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha szexelésig jut a kapcsolatu...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha szexelésig jut a kapcsolatunk gyakrabban akar majd velem találkozni?

Figyelt kérdés

Még csak pár hete járunk, de elég ritkán tudunk találkozni. Kb heti 1-2 alkalom. Még a szexig nem jutottunk el, de azon gondolkoztam hogy ha odáig jut a kapcsolatunk, gyakrabban akar majd találkozni?

Én a lány vagyok

2013. ápr. 11. 12:07
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Lehet. De az is lehet, hogy soha többé. Nem ismerünk benneteket, honnan a retkes .....bol sejthetnénk?
2013. ápr. 11. 12:09
 2/7 anonim ***** válasza:

nem kellett volna odaírnod, hogy lány vagy.

Tudjuk, hogy egy fiú nem tesz fel ilyen idióta kérdést.

Szívesen

2013. ápr. 11. 12:11
 3/7 anonim ***** válasza:
Csak ezért ne feküdj le vele, mert lehet megjárod...
2013. ápr. 11. 12:15
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Elég szánalmas, ha a szex miatt akar majd többször találkozni veled ...!

Ott már eleve baj van ...! :/

2013. ápr. 11. 12:17
 5/7 anonim ***** válasza:
sztem max egyket alkalommal tobb de meg annyse...
2013. ápr. 11. 12:20
 6/7 anonim ***** válasza:
Elején biztos, de aztán megun. Ha meg becsusszan a baba akkor meg soha sem akar többet.:P
2013. ápr. 11. 12:33
 7/7 anonim ***** válasza:

Ha azután gyakrabban akar találkozni, akkor az valószínűleg csak azért lesz, hogy tárat ürítsen... Plusz nem hiszem, hogy valaki olyan nagyon elfoglalt tud lenni, hogy csak heti egy, max. két alkalommal találkozzatok... Ha akar rád időt szakítani, tud. Akár csak egy órára, de szerintem meg tudná oldani... Bocsi, de ez az én véleményem.

24L

2013. ápr. 11. 12:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!