Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok/Nők a ti párotok vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/Nők a ti párotok vagy akár férjetek is szokott beleszólni az öltözködésetekbe? Ti, hogy reagáltok?

Figyelt kérdés
Biztos vagyok benne, hogy ezt a kérdést sokan elbagatellizálják majd, őket is megtudom érteni, de tudom, hogy van még más is aki ilyen problémában "szenved". 21 vagyok és több mint 3 éve vagyunk együtt a párommal (ő 23 éves). Gimis végzős évben ismerkedtünk meg, és kezdtünk is el járni, mint legtöbb fiú, ő is az alakomra, és a dús kebleimre lett először figyelmes (18 éves korom óta öltözködök úgy, hogy szexi, testhez simuló, mellett ki is emelő felsőkben járok) az első 1-2 évben még büszke is volt, hogy az utcán mindenki megnéz, legyen fiú vagy lány, sok férfi be is szólt mikor a párom is velem volt, azonban ezt én nagyon meguntam, illetve nagyon dühített, hogy nem öltözhetek kedvemre. Ha bármilyen nyakig érő felsőt vettem fel, sokan még úgy is beszóltak elég perverz dolgokat. Azonban meguntam, hogy rejtegetem a testem. Tegnap bulizni mentünk a párommal, és ismerősökkel, megint nem látszott semmi a mellemből, persze a felső alatt igen csak dudorodott a mellem, a páromat pedig már ez is zavarta. Mai napon vásárolni mentem a párommal, és több szexi felsőt is találtam, olyanokat amiket imádtam hordani régebben, és extra jól néztem ki bennük, viszont párom meg sem engedte, hogy felpróbáljam, teljesen kiakadt, hogy én miért akarok ilyen szexi lenni, biztos másnak akarok tetszeni, és én CSAK neki tetszhetek, és „mutogathatom magam”. Elég féltékeny barátom ez tény, viszont ugyanakkor ő hatalmas szeretettel néz más lányokat ilyen szexi felsőkben, mai napon sok lányt megnéztem, és 10ből legalább 6 lány igen kipakolta a melleit, még akkor is ha nem is volt mit kitenniük, a tegnapi bulin pedig 10ből 10 lány volt olyan szexi felsőben ami már tényleg nem ízléses semennyire. (Én mikor szexin öltöztem, mindig figyeltem elég erősen arra, hogy azért elég ízléses legyen.) Egy barátnőm 2 éve van férjnél, és az ő férje ha jól tudom arab (de ezt nem tudom 100%-ra), náluk mindennaposak az ilyen viták, de náluk megértem, mert a férfinak ez benne van a vallásában is, és ő így lett nevelne, na meg rá nem néz egy nőre sem, csak a feleségére. A fő bosszantó számomra ebben az egészben, hogy párommal megyek bárhova, és rajtam egy olyan felső ami nem hogy kiemelné az alakom, hanem inkább rejti, és elsétál vagy épp leül mellénk egy olyan lány akinek ki van rakva, barátom egyből arra a lányra kezd figyelni, én meg mintha kb ott sem lennék…persze utána úgy tesz mintha ez meg sem történt volna, vagy elnézést kér, és bizonygatja, hogy neki nem kell más csak én, de hát nem tud parancsolni magának, hogy ne nézegessen, illetve, hogy ezzel még nem csalt meg, na de mindegy, ezzel eltértem egy kicsit a témától. Van itt olyan aki tudna nekem egy frappáns megoldást ajánlani? Valami olyat, hogy kedvezzen nekem, de ugyanúgy a barátomnak is.
2017. nov. 12. 21:44
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok-sok választ, sokan írtatok tényleg jó dolgokat. Egyébként nárcisztikus egyáltalán nem vagyok, nem páromnak, hanem nekem van önbizalomhiányom, és hát magamnak mindössze az ilyen felsőkbe tetszek, mert nem tartom kimondottan szépnek magam, de amit szerettem kiemelni testrészt, az tényleg valóban nagyon szép és nagy, és rengeteg nő irigyli. De ezt nem egóból mondom, mert nekem nincs is olyanom. Kifelejtettem amúgy, hogy ugyanígy vagyunk a sminkeléssel is. Kb 2 év együtt töltött idő után hagytam abba, bár én sose szerettem sminkelni, mert nem tudtam, és tehetségem sincs nagyon hozzá, főleg az zavarta, hogy 1 óráig minimum sminkeltem magam mert mindig mindent elbénáztam, utána pedig már az volt a gondja, hogy kinek akarok ezzel tetszeni, kinek sminkelem én magam, biztos másoknak sminkelem magam...és ez abból a szempontból volt igaz, hogy elég sok pattanásom mitesszerem van/volt, és ennyi volt a célom, hogy elrejtsem őket, és ezáltal más ne lássa, de ennyi. Már 9.hónapja, hogy egyáltalán semmiféle alapozót, semmit nem kenek magamra, mindössze szempillaspirált használok, és a szemöldökömet festetem kozmetikusnál, ő azt mondja, hogy így sokkal természetesebb vagyok, neki így tetszem, és ne is gondoljak a sminkelésre, mondanom sem kell, mióta nincs rajtam alapozó és olyan ruhát hordok ami eltakarja az alakom, sokkal-sokkal kevesebb pasi néz meg, ami abból a szempontból nem baj, hogy nem kapok semmi perverz hozzászólást, de azért ha egy helyes férfiút látok aki mondjuk egy talpig kisminkelt, szexi felsőben lévő csajt néz meg, engem meg aztán emberszámba sem vesz az kicsit fáj. Néha napján jól estek azok a bizonyos elismerő nézések, de csak a normális elismerő nézések.
2017. nov. 13. 19:46
 22/25 A kérdező kommentje:
Egyébként egyáltalán nem akartam reagálni rossz indulatú kommentre, bár tudtam, hogy ilyen témánál mindenképpen fogok kapni, ami nagyon legalja arra tényleg nem írok semmit, mert egy bizonyos szint felett nem süllyedünk egy bizonyos szint alá. Valaki(k) azt írták, hogy én is és párom is még nagyon komolytalanok vagyunk egy párkapcsolatra. Nyilván ha én is meglátnék egy ilyen kiírást, azt hinném, hogy ez a legnagyobb bajuk, és csak ezen probléma körül forog nekik a világ, lehetséges, hogy én is elbagatellizálnám. DE elmondanám, hogy párommal ennyi év alatt elég sok mindent (fontos életeseményeket éltünk meg, nagy problémákat küzdöttünk le, volt ő is nagyon mélyen lelki állapotra értve, és én is, mindketten mindig sokat segítettünk egymáson, és ez a körforgás máig folytatódik) BÁR ez lenne a legnagyobb problémám, a mostani bajokhoz ez valóban semmi, de ettől függetlenül ha kicsi is ott van ez is azért bajnak, de nyilván leszek majd annyira ötletes, hogy magamtól is kitaláljak erre valamit, mindössze arra voltam kíváncsi, van itt olyan nő, aki hasonló cipőben jár mint én.
2017. nov. 14. 08:06
 23/25 anonim ***** válasza:

Hát nézd kérlek... én nem tudom, hogy a többiek mit mondanak a hűdesminkelt nőcikre, de nekem inkább az jut róluk az eszembe, hogy hűdejó alapozójuk van, meg hűdejó szempillaspiráljuk, meg póthajuk.., rólad meg hogy hűdejó a melled. Nem tudom, érted-e a különbséget? :)

(Kábé amikor attól lesz valaki jópasi, hogy milyen kafa kocsija van. Nem, az egy valamilyen pasas, akinek a kocsija jó.)

No.

És egy apró tévedés a végére: ha itt valaki nárcisztikus, akkor az egészen biztosan nem te vagy, hanem a fickód.

2017. nov. 14. 08:46
 24/25 anonim ***** válasza:

Igazából azt nem értem, hogy egy pasas milyen jogon akarja megváltoztatni a párja öltözködését, ha ő is úgy ismerte meg és nyilván úgy tetszett meg neki, hogy picit csinosabban / alakot követőbben stb. öltözik, nem úgy, mint egy apáca. Nyilván persze van az a kategória, ami már tényleg közönséges, de a leírásból úgy érzékelem, hogy nem bikinifelsőben meg k...s partiruhában akar a kérdező napközben parádézni.

Én a helyedben a pároddal beszélnék, hogy:

1) te azokban a ruhákban, amit rád akar erőltetni, nem érzed jól magad. és nem a pasiknak akarod felvenni, hanem azért, mert neked az a stílusod és abban érzed jól magad.

2) ha már ennyire korlátoz téged, akkor legalább ne bámuljon meg más nőt, akinek ki van rakva a melle, téged meg le sem tojik, pedig miatta öltözöl full eltakarva, mert ez oltári nagy tahóság. Ha így folytatja, akkor kereshet magának más nőt, mert ez egy nőnek sem szimpatikus, és ezzel csak téged bánt meg.

2017. nov. 15. 11:27
 25/25 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló! NAGYON KÖSZÖNÖM, HOGY ÍRTÁL! :) Nagyon jól esett, és örülök, hogy végre valaki 100%-ig megértette mit akarok ezzel kinyögni! További szép napot kívánok mindenkinek, és köszönöm is mindenkinek! :)
2017. nov. 15. 15:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!