Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/Nők a ti párotok vagy akár férjetek is szokott beleszólni az öltözködésetekbe? Ti, hogy reagáltok?
Hát nézd kérlek... én nem tudom, hogy a többiek mit mondanak a hűdesminkelt nőcikre, de nekem inkább az jut róluk az eszembe, hogy hűdejó alapozójuk van, meg hűdejó szempillaspiráljuk, meg póthajuk.., rólad meg hogy hűdejó a melled. Nem tudom, érted-e a különbséget? :)
(Kábé amikor attól lesz valaki jópasi, hogy milyen kafa kocsija van. Nem, az egy valamilyen pasas, akinek a kocsija jó.)
No.
És egy apró tévedés a végére: ha itt valaki nárcisztikus, akkor az egészen biztosan nem te vagy, hanem a fickód.
Igazából azt nem értem, hogy egy pasas milyen jogon akarja megváltoztatni a párja öltözködését, ha ő is úgy ismerte meg és nyilván úgy tetszett meg neki, hogy picit csinosabban / alakot követőbben stb. öltözik, nem úgy, mint egy apáca. Nyilván persze van az a kategória, ami már tényleg közönséges, de a leírásból úgy érzékelem, hogy nem bikinifelsőben meg k...s partiruhában akar a kérdező napközben parádézni.
Én a helyedben a pároddal beszélnék, hogy:
1) te azokban a ruhákban, amit rád akar erőltetni, nem érzed jól magad. és nem a pasiknak akarod felvenni, hanem azért, mert neked az a stílusod és abban érzed jól magad.
2) ha már ennyire korlátoz téged, akkor legalább ne bámuljon meg más nőt, akinek ki van rakva a melle, téged meg le sem tojik, pedig miatta öltözöl full eltakarva, mert ez oltári nagy tahóság. Ha így folytatja, akkor kereshet magának más nőt, mert ez egy nőnek sem szimpatikus, és ezzel csak téged bánt meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!