Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/Nők a ti párotok vagy akár férjetek is szokott
beleszólni az öltözködésetekbe? Ti, hogy reagáltok?
Figyelt kérdés
Biztos vagyok benne, hogy ezt a kérdést sokan elbagatellizálják majd, őket is megtudom érteni, de tudom, hogy van még más is aki ilyen problémában "szenved". 21 vagyok és több mint 3 éve vagyunk együtt a párommal (ő 23 éves). Gimis végzős évben ismerkedtünk meg, és kezdtünk is el járni, mint legtöbb fiú, ő is az alakomra, és a dús kebleimre lett először figyelmes (18 éves korom óta öltözködök úgy, hogy szexi, testhez simuló, mellett ki is emelő felsőkben járok) az első 1-2 évben még büszke is volt, hogy az utcán mindenki megnéz, legyen fiú vagy lány, sok férfi be is szólt mikor a párom is velem volt, azonban ezt én nagyon meguntam, illetve nagyon dühített, hogy nem öltözhetek kedvemre. Ha bármilyen nyakig érő felsőt vettem fel, sokan még úgy is beszóltak elég perverz dolgokat. Azonban meguntam, hogy rejtegetem a testem. Tegnap bulizni mentünk a párommal, és ismerősökkel, megint nem látszott semmi a mellemből, persze a felső alatt igen csak dudorodott a mellem, a páromat pedig már ez is zavarta. Mai napon vásárolni mentem a párommal, és több szexi felsőt is találtam, olyanokat amiket imádtam hordani régebben, és extra jól néztem ki bennük, viszont párom meg sem engedte, hogy felpróbáljam, teljesen kiakadt, hogy én miért akarok ilyen szexi lenni, biztos másnak akarok tetszeni, és én CSAK neki tetszhetek, és „mutogathatom magam”. Elég féltékeny barátom ez tény, viszont ugyanakkor ő hatalmas szeretettel néz más lányokat ilyen szexi felsőkben, mai napon sok lányt megnéztem, és 10ből legalább 6 lány igen kipakolta a melleit, még akkor is ha nem is volt mit kitenniük, a tegnapi bulin pedig 10ből 10 lány volt olyan szexi felsőben ami már tényleg nem ízléses semennyire. (Én mikor szexin öltöztem, mindig figyeltem elég erősen arra, hogy azért elég ízléses legyen.) Egy barátnőm 2 éve van férjnél, és az ő férje ha jól tudom arab (de ezt nem tudom 100%-ra), náluk mindennaposak az ilyen viták, de náluk megértem, mert a férfinak ez benne van a vallásában is, és ő így lett nevelne, na meg rá nem néz egy nőre sem, csak a feleségére. A fő bosszantó számomra ebben az egészben, hogy párommal megyek bárhova, és rajtam egy olyan felső ami nem hogy kiemelné az alakom, hanem inkább rejti, és elsétál vagy épp leül mellénk egy olyan lány akinek ki van rakva, barátom egyből arra a lányra kezd figyelni, én meg mintha kb ott sem lennék…persze utána úgy tesz mintha ez meg sem történt volna, vagy elnézést kér, és bizonygatja, hogy neki nem kell más csak én, de hát nem tud parancsolni magának, hogy ne nézegessen, illetve, hogy ezzel még nem csalt meg, na de mindegy, ezzel eltértem egy kicsit a témától. Van itt olyan aki tudna nekem egy frappáns megoldást ajánlani? Valami olyat, hogy kedvezzen nekem, de ugyanúgy a barátomnak is.
Nyolcas válaszoló, neked is köszönöm a hozzászólásod! :) Amúgy az is furcsaság, hogy mikor egyedül megyek vásárolni, és egy kihívóbb darabot veszek mint úgy az átlag, akkor nem szokott úgy veszekedni, max azután ha egy másik férfi jobban megnéz...de erről meg nem tehetek, elég visszafogott és visszahúzódó vagyok, és tudom ez elég nagy kettősség is bennem, a viselkedésem és a kinézetem.
2017. nov. 12. 22:14
12/25 anonim válasza:
Nekem is volt egy barátom aki bele akart szólni. Pedig azokat a felsőket még csak sexy felsőnek se hívám, teljesen átlagos, de neki túl kivágott volt. Ha szoknyát vettem akkor az is miért veszek túl rövidet, nem mintha az lett volna, mert nagyon messze volt bármelyik is a p*csaszoknyától. Egyszerűen nem bírta elviselni, ha úgy mentem ki az utcára, hogy jól néztem ki és bárki csak vélteln is rámnézett. Akkor is megkérdezte mi volt rajtam amikor nem is találkoztunk, nem azért mert érdekelte, hanem, hogy beleszólhasson. Egy idő után meguntam és dobtam. Egy idő után már direkt vettem "kivágott felsőt" hogy idegesítsem. (Persze nem csak ezért, de ez se javított rajta).
2017. nov. 12. 22:36
13/25 anonim válasza:
A párok mindenbe beleszolnak, hisz minden területen segíteni akarják egymást.
2017. nov. 12. 22:58
14/25 anonim válasza:
Nem olvastam végig az írást, de a probléma átjött. Némi nárcizmusra vall részedről ez a téma, szeretsz tetszeni az utcán, annak ellenére, hogy érnek negatív, rossz élmények is. Ezzel nincs baj amíg a nárcizmus mögé nem szorul a barátod. Érdemes lenne beszélgetni az érzéseitekről, őt mi zavarja ebben pontosan és milyen érzés neki és neked milyen érzés, úgy végig menni az utcán vagy amikor ő bele próbál szólni az öltözködésedbe. Kicsit éretlenek vagytok még, próbáljatok többet beszélgetni őszintén az érzéseitekről. és arról, hogy ki mit szeretne, hogyan fejezze ki a másik a szeretetét, tetszését. Amikor te kipakolsz mindent és begyűjtöd a neked tetsző pillantásokat, az ugyanolyan dolog, amikor ő megnéz egy másik nőt. Valószínűleg hasonló érzés számára. A dobálózás helyett ismerjétek meg egymást jobban.
2017. nov. 12. 23:21
15/25 anonim válasza:
Nem olvastam végig csak a kérdést, viszont feltűnt hogy itt már kevesebbért is bármikor eldobnák a párjukat az emberek szóval ne nagyon adj az itteni véleményekre. A legkisebb kritika vagy megjegyzés a külsőjükre és máris kidobnák a palijukat mert sértésnek veszik. Vagy nem de másoknak egyből ezt tanácsolják.
2017. nov. 13. 00:43
16/25 anonim válasza:
Hát azt a részt most hagyjuk, hogy az a nő, aki "magának öltözködik" szexin, az hágja is meg saját magát. Magának az ember kényelmesen öltözködik, a kihívó ruházatnak a másik nem izgatása a célja, ugye...
Nno.
Egofetisiszták letudva.
Szóval a probléma nem az öltözködéseddel van, hanem a pasid önbizalomhiányával, illetve a kettős mércéjével.
Ezt kellene vele tisztáznod, mielőtt rád zárja a ház ajtaját, hogy ki se mehess az utcára. Merthogy mi a túróst képzel ő magáról?
2017. nov. 13. 00:52
17/25 anonim válasza:
Mindketten iszonyú sekélyesek vagytok, plusz a pasid még egy s...ggfej is, hogy így megbámul másokat és féltékenykedik.
Úgy gondolom, hogy mindketten éretlenek vagytok még egy komoly párkapcsolatra.
Az én párom nem szól bele mit veszek fel. Egyetlen egyszer jegyezte meg, hogy túl sok fekete ruhám van, de közöltem vele, hogy nekem ez tetszik és kész. Azóta nem volt ilyesmire példa.
2017. nov. 13. 06:38
18/25 anonim válasza:
Tudod mikor kínoznám magam egy ilyen féltékenykedő kis suttyó gyökérrel.. Ráadásul évek óta hagyod, hogy belepofázzon abba, hogyan öltözködsz? Komolyan? Elképesztő. Az ilyen kis görcs szarjon sünt, azt veszel fel, amit akarsz, ha meg emiatt elhagy, azzal csak neked tesz szívességet.
2017. nov. 13. 09:35
19/25 anonim válasza:
Nem szól bele, viszont ha valami nem áll jól, azt megmondja, illetve azt is, amit szeret, ha hordok :)
2017. nov. 13. 15:30
20/25 anonim válasza:
Vixen, nem akarsz már elhúzni innen? Sorra írod a Coelho-féle naaaagy bölcsességeket, amikor EGY kapcsolatod nem volt, és embert is képen láttál.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!