Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Érthető, hogy elegem lett,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érthető, hogy elegem lett, hogy beleszól az öltözködésembe, mindennek lehord, és ezért nem megyek el vele nyaralni?

Figyelt kérdés

Holnap mennénk nyaralni a párommal úgy, hogy a szülei is jönnek. Régóta szervezzük már.

Viszont, ma összevesztünk nagyon durván azon, hogy pakolás közben kikészítettük a ruhát, amiben utazni fogunk, és a párom realizálta, hogy jóga leggings-ben mennék. Már többször voltak beszólásai, de mindig azt mondta, hogy "csak viccelt" (pl. olyanok, hogy azt mondta, hogy húúúha, ezt csak akkor vedd fel ha veled vagyok, vagy akkor se). De most teljesen komolyan kikelt magából, hogy mit képzelek, hogy a reptéren ilyen ruhában mutatkoznék, ahol üzleti útra is indulnak emberek, alapból nem utcára való, büdös qrva hatását kelti, és a szülei előtt is szégyent hoznék magamra és rá is. Mondtam, hogy én sokszor utaztam, és megszokott dolog a családunkban, hogy a legkényelmesebb cuccainkban megyünk, és amúgy ha körülnéz a reptéren, számtalan ember van, aki akár suhogós melegítőben, zokni + otthoni papucs kombóban, vagy szintén leggingsben, esetleg sportoláshoz szánt rövidnadrágban utazik. Először azt mondta, hogy csak kitalálom, ő soha életében nem látott ilyet, utána pedig azt, hogy ezek mocskos, illetlen prolik, és ne ez legyen már a mérce.

Nos, én allergiás vagyok régóta az ilyen férfiakra, akik meg akarják szabni, hogy mit vegyen fel a másik, és egyből erkölcsi kérdést csinálnak ilyenekből ("qrvás" "szégyen" és társai), szóval fájó szívvel, de kipakoltam a bőröndből, és közöltem, hogy nem megyek.

Egyáltalán nem veszi komolyan, azt hiszi, hogy csak egy kis durci és úgyis megyek.

Kicsit szeretném látni, hogy mi a valóság kívülállók szerint, hogy tényleg veled szaladt-e el a ló, vagy én nem látok tisztán a dühtől.

A döntésem viszont úgy érzem, hogy végleges.

2023. jún. 29. 19:48
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
81%
Tuti tudna találni a kérdező párja is olyan szerkót amiben meg ő nem lenne hajlandó mutatkozni a fickóval 😃
2023. jún. 30. 09:15
 32/48 anonim ***** válasza:
0%
Volt olyan, hogy leggingsben fel sem engedték a nőt a repülőre, csak szólok.
2023. jún. 30. 10:10
 33/48 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a leggingsel nincsen baj, én is sokat hordom, főleg úgy hogy ilyen tunikát, hosszú csinosabb felsőt veszek fel hozzá, és amolyan harisnyaként funkcionál.

Persze olyan eseményre, ahol tiptop kell megjelenni nem vennék fel leggingset, de szerintem a repülőtér nem ilyen hely ugyanmár, az olyan közepes megjelenésű hely szerintem, ahol egy csinos felső, és egy leggings telhesen elfér, nem kell frakkban menni 😀

De, viszont úgy gondolom kompromisszumot lehet ebben kötni, ha a férjem szépen megkérne, vegyek inkább fel farmert, én megtenném.

Ha olyan büdös bunkó stílusban kérné mint a te párod, akkor biztos nem...

Van egyébként a férjemnek is ilyen fejkendője, amit az arab férfiak hordanak, van neve is a kiegészítőnek csak elfelejtettem a nevét... Na azt utálom.

Egyszerűen annyira feltűnő a fekete fehér mintája a férjem szőke hajához, és rikítóan fehér bőréhez, hogy konkrétan számomra elviselhetetlen.

Mi megbeszéltük, ha velem van nem hordja. Amúgy persze bármikor hordhatja, nem vagyok én a főnöke hogy megtiltsak neki bármit, csak akkor nem hordja ha velem van.

Úgy gondolom, lehetett volna ebben kompromisszumot kötni nálatok, de így veszett fejsze nyele, hát a kompromisszumot nem úgy kötik a párok, hogy legelső esetben leprolizzák a másikat...

2023. jún. 30. 10:26
 34/48 anonim ***** válasza:
92%

32

Vagy hazudsz, vagy nagyon nem olyan leggings-ről volt szó, mint amilyeneket korábban linkeltem.

2023. jún. 30. 11:29
 35/48 A kérdező kommentje:

Nem mentem el vele. Elmentek, én itthon maradtam. Mialatt ott vannak, összecuccolok és költözöm is el.

Akik piszkáltak, azoknak mondanám, hogy nem vagyok valami szolgalelkű szerencsétlen, aki benne marad egy ilyen viszonyban. Eddig is azért fajulhatott el, mert korábban azért ilyen húzása nem volt. Olyan volt, hogy elejtett beszólásokat, aztán, amikor kiálltam magamért, vagy azt mondtam, hogy beszéljük már meg, hogy most ez mi volt, mi a problémája, akkor azt mondta, hogy úúúristen nyugodjak már le, ő csak viccelt, nem komolyan mondta. Tehát soha nem volt, hogy megkért volna, hogy öltözzek át, vagy bármi ilyesmi, és bármilyen komolyabb kommunikációnál visszakozott. De persze most visszautalt ezekre az esetekre, hogy ő mennyiszer szólt, csak én "nem fogtam fel".

Az, hogy kérdezzem meg, mit vegyek fel, és cselekedjek aszerint, remélem, csak vicc volt. :)

2023. jún. 30. 11:56
 36/48 anonim ***** válasza:
100%
A párod tudja/ sejti hogy már csak a volt párod? Nem lepődött meg hogy nem mentél végül?
2023. jún. 30. 12:09
 37/48 A kérdező kommentje:

Nemhogy meglepődött, világraszóló hisztit csapott. :D

Ha kis esze van, akkor tudja. Ha más nem, hazajön majd az üres lakásba, akkor rájön.

2023. jún. 30. 12:11
 38/48 anonim ***** válasza:
0%
18. Sétakor csatlakozhatok hozzád?
2023. jún. 30. 14:45
 39/48 anonim ***** válasza:
0%

Ez igen, ügyes vagy kérdező, így kell ezt csinálni.

Ha kell segítség a pakolásban,szállításban csak nyugodtan szólj.

Ha végeztél mindennel jöhet a belföldi nyaralás?

2023. jún. 30. 14:53
 40/48 anonim ***** válasza:
75%

Előző, mi lenne ha békén hagynál minket a francba? Kínos, amit művelsz.

Nem, nem csatlakozhatsz, és szerintem a kérdező is szívesen venné, ha békén hagynád, de majd szól, ha esetleg nem így van.

2023. jún. 30. 15:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!