Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért cseszeget az öltözködésem miatt?
Már a 2.kapcsolatomban kapom meg a barátomtól, hogy lehetnék feltűnőbb, felvehetnék kihívóbb ruhákat is, nem vagyok elég k..vás.
Én nem értem azt, hogy neki miért nem elég a privát szexizés, és ugyan minek kellene nekem az, hogy az utcán vadidegenek bámulják a pucèr hátsóm, ami kilóg a szoknya alól.
Miért kell ilyennel piszkálni az aktuális barátnőt? Most akkor ő is csak villogni akar velem?
Farmer + póló, ezzel nem árultál el sokat.
Lehet ezzel a kombóval, amúgy nem k...vásan olyan jól kinézni, hogy leesik minden ember álla, na meg persze nem is. Utóbbi talán a könnyebb.
Jó szabású, jó anyagú, jó méretű? Jól is néz ki, nem csak kényelmes? Milyen színű hozzá a póló? Nem valami öreges fakó szín?
Ha konkrétan azt mondja, nézz ki k...vásabban, az gáz, de az hogy öltözz picit feltűnőbben, nem feltétlen probléma. Ki akar ma szürke egér lenni?
23/F
tapasztalatom szerint a tanulatlanabb pasik agymenese ez.
az ertelmesebbje megelegszik azzal, ha otthon vagy labanc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!