Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Beleszólsz a párod öltözködésébe?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleszólsz a párod öltözködésébe?

Figyelt kérdés

TUDOM!!!

Tudom, hogy a te fantasztikus párod, mindig kifogástalanul öltözködik, stílusos, elegáns, kifinomult férfi/nő.

De, most csak úgy elméleti szinten, ha nem ilyen lenne, szólnál neki olyan dolgokért mint pl.:

- Hamis dolgok. Pl.: óra, cipő, táska, parfüm, napszemüveg,...

- Számodra közönséges/proli dolgok. Pl.: nőkön leopárdmintás cicanadrág, pasikon ujjatlan felső utcára,

- Olcsó cuccok. Pl.: divatóra vagy proli óramárkák Certina, Tissot, Seiko,...

- Régi telefon.

- Sérült holmik. Pl.: repedt telefon, kopott nadrág, kijárt cipő,...

- Túl sok/túl extrém ékszer. Nem feltétlen 8 gyűrű, hanem pl. vadászpasid nyakában rókafog, vagy csajodon kis kagylós bokalánc.

aug. 18. 10:21
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:

ÁLLJ!

Hagyjuk a képmutatást!

NE írj olyan dolgokat, hogy "Őt szeretem, elfogadnám bárhogy." vagy "Fontosabb lenne az egyénisége." vagy "Nem ismerem az óra és telefonmárkákat."

aug. 18. 10:24
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Úgy öltözik, ahogy akar.

F

aug. 18. 10:28
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem szólok bele, nekem tetszik, ahogy öltözködik. Van egy két olyan cucca, ami nem a szívem csücske, de ő szereti, de még eszembe sem jutott szólni miatta. Viszont ha valami nagyon jól áll neki, akkor azt szoktam mondani.

N

aug. 18. 10:43
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Én bevallom, hogy nagyon tapintatosan beleszólok. 6 éve vagyunk házasok. Együtt szoktunk vásárolni, megkérdezi a véleményemet, én meg megmondom, ahogy van, hogy mi tetszik meg mi nem. Nyugodtan szokta fogadni.
aug. 18. 10:53
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha valami nem tetszik kerek perec megmondjuk egymásnak.
aug. 18. 11:00
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen normálisan öltözködik. Póló, nadrág, cipő, pulcsi, kabát. Nem hord sapkát, órát, láncot, semmi extrát. Egy kiegészítője van, nyáron a napszemüveg. Az is jól áll neki. De ki szokta kérni az én veleményemet méretekben, vagy hogy tetszik-e nekem. A ruháit is együtt válogattuk ki, amikor összeköltöztünk. Kidobtunk néhány fura színű inget/pólót meg nadrágot. Nem álltak jól neki. De ennyi.
aug. 18. 11:00
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
A hamis, koszos, rongyos és a túl sok zavarna. A másfajta stílus nem. Ha meg annyira más az ízlése, nem is vagyunk egymáshoz valók.
aug. 18. 11:42
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, te kevered a szezont a fa*ommal.

Összemosod a pl. Tissot / Citizen órákat a hamis Rolex-szel. Két teljesen különböző kategória. Amíg nem milliárdos a csajod / pasid / párod (nevezd ahogy akarod), addig egy egyszerű Citizen, Seiko, Tissot karóra teljesen rendben van, nem mindenki engedhet meg magának Patek Philippe-et vagy Jaeger-LeCoultre-t. Ellenben ezen márkák hamis változatai már nagyon is kellemetlenek tudnak lenni még normális emberi körtökben is...

Ugyanilyen téma a "régi telefon". Egyrészt ez - hasonlóan a karórához - a legtöbb esetben használati tárgy, funkciója van, nem kizárólag a stílusodhoz ad hozzá mint egy nyaklánc vagy fülbevaló. Egy régi telefon (kösz, hogy nem definiáltad) pont ugyanúgy alkalmas például telefonálni vagy navigálni, mint a legújabb.

Nos, hogy a kérdésedre is válaszoljak, ha az épp aktuális partnerem annyira igénytelen lenne, hogy számomra elfogadhatatlanul öltözködik, akkor nem is jöhetne szóba, mint partner. Nincs kedvem leélni az életem egy olyan emberrel, aki úgy jelenik meg hogy én azt nem tudom felvállalni. Ergo annak, hogy valaki a társam legyen, előfeltétele a számomra normális megjelenés, öltözködés.

Ebbe viszont nem tartozik bele a sokak által mértékadó karóra, mobiltelefon, egyéb használati tárgyak. Sőt, ha majd eljön az az idő, hogy a kulcstartódnak vagy a golyóstolladnak is márkásnak kell lennie, különben kinéznek a prolik (hogy a te szavajárásodat használjam), akkor sem fog érdekelni.

Tovább megyek: még a ruházkodás sem érdekel. Azért nem, mert annak is elsősorban funkciója van: Legyen kényelmes, legyen funkcionális (télen meleg, nyáron hűs), takarjon ahol takarni kell. Hogy milyen logó van rajta, vagy az aktuális heti trendnek megfelel-e, azt pont leszarom.

És azt is pont leszarom, ha valaki akár engem, akár családtagot az alapján akar megítélni, hogy milyen márkájú cipőt viselünk.

aug. 18. 11:47
 9/13 anonim ***** válasza:
82%

- Amiket felsoroltál nem annyira durva dolgok.

- Ha kilógna a csecse annak nem örülnék, más kérdés hogy mivel ez eléggé feltűnő, valószínűleg szóba sem álltam volna az illetővel, azaz nem is lenne a barátnőm.

- Ha valakinek annyira nem tetszik a stílusa, azzal nem kell szóba állni

- A cseszegetésnek hosszú távon az az eredménye hogy a másiknak elege lesz.

aug. 18. 12:51
 10/13 anonim ***** válasza:
34%
Nem jövök össze ilyen hulladékkal.
aug. 18. 13:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!