Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők mik azok a dolgok amikkel 1 férfi kitud borítani titeket?
- más nők lesése, flörtölések más nőkkel azt éreztetés hogy ő a no1 a párja meg a gyertyatartó, talonozás online stb
- alaptalan féltékenykedések, támadások esetleg agresszió
- jogtalan kritizálások, fikázások
- ha munkát csinálnak a szexből a nőnek(kimondatlanul kötelező leápolni, pattogni rajta, 600pózban csinálni és nem 5 perces hanem 1 órás vergődés mire végre meg lehet szabadulni. És aztán bevágja hogy és most jön a következő menet mkkor már azthitted megúsztad, de mégse...)
- mikor nem ő vagy az anyja főz rá hanem a párjának kell
- vagy pl "bocs nem érek rá mert szoliba megyek" majd később(ilyenkor elgondolkodom a szakításon is hogy ilyen férfi nekem ezerbiztos nem kell..)
- vagy nem tudod kifizetni a gázszámlat vagy lakbért erre megszólal hogy vett magának 50 ért cipőt, 40 ért cuccokat, 60 ért parfümöt, tetszem neked?
- lejáratás haverok előtt, a nőn obszcén vagy aljas poénkodások(szintén szakítást von maga után)vagy lejáratás a szülei előtt stb
- a nem tudom tervezek e veled, nem tudom mit akarok, legyen csak szexkapcsolat inkább(aztán ezek sírnak kúsznak másznak évekig is, mikor ki vannak dobva hogy hirtelen már meg a nagy ő lettem..)
- az eleinte ömlengés szerelmes maszlag ölelések puszik milliói rajongás, a később meg hátat fordítva alvás, kapcsold már ki a zenét, nem akar szexet, tipusu 180 foknyi fordulatok.
- gyerek házasságfóbia
- irigység elnyonás csúfolás gúny iróniák, ha a nő a szebb jobb ő meg kevésnek érzi magát.
- bénázások, pl kéne egy jó orvos vagy ügyvéd vagy autószerelő vagy megoldani ezt azt amazt, hát öö ö -ő nem ismer senkit nem tud semmit nem képes semmire de drukkol hogy te megoldod elintézed egyedül a mindent is.
Stb
Ha néz valakit, ezen lehet online vagy élőben. Én vagyok a párja!!! Ezt gyűlölöm.
A rápillantással nincs bajom.
"nem validalja az erzeseimet."
Kötnélek is ki a kutya mellé, az majd validálna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!