Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexben abszolút domináns férfi a párom.Ezt szeretjük,ez jon be mindkettőnknek.Ami viszont bánt,hogy azon túl nem érzem azt az élet más területen,hogy nőként kezelne.Ez minden domináns-alarendelt kapcsolatban így van?Szerintem nem,vagyis én úgy
Az hogy szub vagy és a párod domináns a szexben teljesen átlagos mármint a párok nagyrésze ilyen.
Ha a mindennapi életben pedig mint egy ember társként kezel az is normális. Egy kapcsolat általában nem az örökké való udvarlásrol szól.
Ennek át kell mennie egymás kölcsönös tiszteletébe és maradéktalanul meg kell tudni bízni a másikba.
Néha kell egy kis romantika bujás, ölelés puszi kis ajándék nem csak a sex a romantika. De ennyi nem kell örökké udvarlás módban ragadni. Nem ez a természetes.
Én domináns férfi vagyok, szexben teljesen alárendeltként kezelem a partnereim.
Egyébként a mindennapi életben viszont nem ott a barátnőm teljesen egyenrangú. És természetesen nőként kezelem.
De a szexben is kap tőlem gyengédséget természetesen. Nem véletlenül ragaszkodik hozzám... És kb bármit hajlandó megtenni ami engem izgat. Számára nagyon fontos hogy tudok kemény is lenni de nagyon gyengéd is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!