Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy haverozós férfi megváltozik, ha jön a gyerek?
Nem hinném, persze lehet kivétel
De ahogy előttem is írták kutyából nem lesz szalonna
Sok lesz így a konfliktus
Apukám 27 volt mikor én születtem, bár nekem anyukám is laza, csak ő sosem iszik. Két napos voltam, mikor anya zavarta el egy koncertre, amire a jegyet még akkor vették, mikor még nem tudtak rólam.😄 A barátaik szinte a második családom. Ráadásul én voltam az első gyerek a társaságban, szóval odavoltak értem. Rengeteg képünk van, az összes haverja nyakában ültem, játszottak velem, fogócskáztunk, stb, sokat vigyáztak is rám a szüleim barátai.
Mikor egy srác eléggé bántott engem, apu legjobb haverját hívtam fel, mert ő lakott a legközelebb, és tudtam, hogy segíteni fog. Apu most 47 éves, szinte minden barátja gyerekes már, mégis járnak össze, a gyerekeikkel mind jóban vagyunk, stb. Szóval ez pozitív is lehet azért.:)
(20L :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!